Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу, 9.јул: Ован чека вест о новом послу, Девица да се пази расправе о новцу, Рибе добијају позив за излазак

Један знак данас очекује контакт и договор са особама које живе у иностранству

1688882768_Shutter-naslovna-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Аспекти Месеца у Овну са вашим владаоцем Марсом и планетом посла, Меркуром, подстичу вас на акцију, уколико се бавите приватним бизнисом или креативном делатношћу. У фази сте ишчекивања вести о новом послу. Проблеми са зглобовима и зубима.

Бик

Не одговара вам транзит Месеца преко астролошког поља препрека, јер због посла морате да комуницирате са особама које вам не пријају. Аспекти вашег владаоца Венере, упозоравају да избегавате ризичне инвестиције. Пазите да се не опечете.

Близанци

Због неповољног аспекта између вашег владаоца Меркура и Месеца у кући неочекиваних околности, увече можете чути информације о неким уплатама. Позиција Венере и Нептуна, у вечерњим сатима доноси вам романтичан сусрет са Вагом.

Рак

Ваш владалац Месец у астролошком пољу каријере пре подне образује добре аспекте са планетама у Бику, знаку новца, доносећи вам могућност увећања зараде. Неко кога дуго нисте видели, могуће Рак или Шкорпија, желео би да се види са вама.

Лав

Транзит Месеца преко знака Овна, у поподневним часовима, доноси вам контакте и договоре са странцима или особама које живе у иностранству. Марс се спрема да уђе у вашу астролошку кућу посла, најављујући нове аранжмане са Овном и Стрелцем.

Девица

Ваш владалац Меркур у опозицији са ретроградним Плутоном доноси вам расправе у вези са новцем или нечим што је значајно за ваше пословно окружење. Марс, планета акције, после две године, сутра улази у ваш знак па ћете наћи излаз из проблема.

Вага

Месец у току дана долази до друге декаде Овна, припремајући се за фазу последње четврти, која најављује промене у оквиру вашег посла или радног места. Наглашено поље друштвеног живота и пријатеља доноси вам сусрете са занимљивим особама.

Шкорпија

У очекивању сте потврде о завршетку реализације посла који би вам се исплатио на дуже стазе. Транзит Месеца преко Овна, може вам донети вести од пословних партнера из земаља немачког језичког подручја. Рак жели да вас виде, а СМС стиже од Риба.

Стрелац

Коњункција између Месеца и вашег сувладаоца Нептуна, планете инспирације, у преподневним сатима повољно делује на уметнике и научнике. Добар аспект са Ураном, подстиче физичке могућности код спортиста, нарочито рођених пред крај знака.

Јарац

Месец током дана "бежи" од Нептуна и иде ка фази последње Месечеве четврти, док ви приводите крају реализацију неких планова у оквиру приватног или породичног бизниса. Можете да се ослоните на једног Бика, Рибе или Рака. Променљиво расположење.

Водолија

Владалац ваших пословних активности, Месец, прелази преко куће менталног стања што неповољно утиче на комуникацију са сарадницима. Добар аспект са Плутоном који управља кућом каријере, доноси вам новац преко посла са странцима. Главобоља.

Рибе

Прелазак Месеца током дана, из вашег у знак Овна, чини вас помало конфузним и расејаним мада вас то неће спречити да искористите шансе које вам се указују на пословном плану. Шкорпија вам шаље позив за излазак. Кардиоваскуларне тегобе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas