Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju, 9.jul: Ovan čeka vest o novom poslu, Devica da se pazi rasprave o novcu, Ribe dobijaju poziv za izlazak

Jedan znak danas očekuje kontakt i dogovor sa osobama koje žive u inostranstvu

1688882768_Shutter-naslovna-astro.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ovan

Aspekti Meseca u Ovnu sa vašim vladaocem Marsom i planetom posla, Merkurom, podstiču vas na akciju, ukoliko se bavite privatnim biznisom ili kreativnom delatnošću. U fazi ste iščekivanja vesti o novom poslu. Problemi sa zglobovima i zubima.

Bik

Ne odgovara vam tranzit Meseca preko astrološkog polja prepreka, jer zbog posla morate da komunicirate sa osobama koje vam ne prijaju. Aspekti vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da izbegavate rizične investicije. Pazite da se ne opečete.

Blizanci

Zbog nepovoljnog aspekta između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući neočekivanih okolnosti, uveče možete čuti informacije o nekim uplatama. Pozicija Venere i Neptuna, u večernjim satima donosi vam romantičan susret sa Vagom.

Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju karijere pre podne obrazuje dobre aspekte sa planetama u Biku, znaku novca, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Neko koga dugo niste videli, moguće Rak ili Škorpija, želeo bi da se vidi sa vama.

Lav

Tranzit Meseca preko znaka Ovna, u popodnevnim časovima, donosi vam kontakte i dogovore sa strancima ili osobama koje žive u inostranstvu. Mars se sprema da uđe u vašu astrološku kuću posla, najavljujući nove aranžmane sa Ovnom i Strelcem.

Devica

Vaš vladalac Merkur u opoziciji sa retrogradnim Plutonom donosi vam rasprave u vezi sa novcem ili nečim što je značajno za vaše poslovno okruženje. Mars, planeta akcije, posle dve godine, sutra ulazi u vaš znak pa ćete naći izlaz iz problema.

Vaga

Mesec u toku dana dolazi do druge dekade Ovna, pripremajući se za fazu poslednje četvrti, koja najavljuje promene u okviru vašeg posla ili radnog mesta. Naglašeno polje društvenog života i prijatelja donosi vam susrete sa zanimljivim osobama.

Škorpija

U očekivanju ste potvrde o završetku realizacije posla koji bi vam se isplatio na duže staze. Tranzit Meseca preko Ovna, može vam doneti vesti od poslovnih partnera iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Rak želi da vas vide, a SMS stiže od Riba.

Strelac

Konjunkcija između Meseca i vašeg suvladaoca Neptuna, planete inspiracije, u prepodnevnim satima povoljno deluje na umetnike i naučnike. Dobar aspekt sa Uranom, podstiče fizičke mogućnosti kod sportista, naročito rođenih pred kraj znaka.

Jarac

Mesec tokom dana "beži" od Neptuna i ide ka fazi poslednje Mesečeve četvrti, dok vi privodite kraju realizaciju nekih planova u okviru privatnog ili porodičnog biznisa. Možete da se oslonite na jednog Bika, Ribe ili Raka. Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Vladalac vaših poslovnih aktivnosti, Mesec, prelazi preko kuće mentalnog stanja što nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima. Dobar aspekt sa Plutonom koji upravlja kućom karijere, donosi vam novac preko posla sa strancima. Glavobolja.

Ribe

Prelazak Meseca tokom dana, iz vašeg u znak Ovna, čini vas pomalo konfuznim i rasejanim mada vas to neće sprečiti da iskoristite šanse koje vam se ukazuju na poslovnom planu. Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Kardiovaskularne tegobe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas