Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 1. септембар 2023. године: Шкорпије ће добити романтичну поруку, а Рибе расправа са партнером

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1693549958_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек читајте хороскоп за ваш знак, као и за ваш подзнак и Месец  (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили што комплетнију астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом близу Нептуна у 12. астролошком пољу можете сазнати неке тајне о члану породице или  емотивном партнеру. Романтичан сусрет са неким ко носи униформу на раду. Позиција владалаца вашег знака повољно утиче на вашу финансијску ситуацију.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашена 11. астролошка кућа, доноси вам могућност договора о новом пословном ангажману преко пријатеља или особа које живе у иностранству. На некој прослави у објекту близу реке или језара, очекује вас сусрет са уметником или лекаром.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Позиција вашег владаоца Меркура, упозорава да будете опрезнији приликом договора о улагању новца у нове послове, који имају везе са алтернативном медицином, фармацијом, науком. Избегавајте расправе са млађим члановима породице.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Немојте да се залећете када се ради о преговорима са странцима, боље сачекајте 16. септембар, да Меркур, планета логике и посла, крене директним ходом. Могуће одлагање пута у инострансво, због околности на које не можете да утичете.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Не прија вам коњункција Месеца и Нептуна у Рибама, знака у који "пада" ваша кућа финансија и ризика, због чега би било боље да се клоните непотребних трошкова. Могућ страствени сусрет са једним Раком или Биком. Избегавајте алкохол.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашено поље партнерских односа може вам донети сусрет са особом која је, преко посла, позната у јавности. Избегавајте расправе са млађим сарадницима и колегама. Неко са ким су вас упознали пријатељи, има жељу да вас поново види.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са наглашеним знаком Бика и Риба, можете да склопите договор о креативном пројекту који вам доноси финансијску сатисфакцију на дуже стазе. Особа коју познајете преко посла, шаље вам позив за излазак. Проблеми са зглобовима и циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект вашег владаоца Плутона са Месецом и Нептуном, доноси вам новац, али обратите пажњу са ком се договорате о новим пословним ангажманима, нарочито ако сте уметник , спортиста, али и педагог. Један Рак или Бик шаље вам романтичну поруку.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца близу Нептуна преко астролошког поља приватног живота, подстиче вашу амбицију и доноси вам зараду. Ипак, будите орпезнији уколико планирате потписивање уговора са иностраним пословним партнерима. Пазите се у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашена астролошка кућа менталног стања чини вас нервозним и расејаним, али звам доноси и добре идеје, нарочито ако се бавите неким креативним занимањем. Клоните се расправа са члановима породице. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са наглашеним знаком Риба, у који "пада" ваше астролошко поље новца, данас вас очекује доста посла, али и могућност да добро зарадите. Ако планирате да уложите новац у нови посао, сачекајте 16. септембар, да Меркур крене директно. Послушајте савет Лава.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Коњункција Месеца и вашег владаоца Нептуна у вашем знаку доноси вам инспирацију и сјајне идеје, ако се бавите уметношћу и сарађујете са странцима. Клоните се расправа са партнером, као и са млађим сарадницима. Избегавајте алкохол.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas