Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 1. septembar 2023. godine: Škorpije će dobiti romantičnu poruku, a Ribe rasprava sa partnerom

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1693549958_shutterstock_2151114189.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek čitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec  (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Neptuna u 12. astrološkom polju možete saznati neke tajne o članu porodice ili  emotivnom partneru. Romantičan susret sa nekim ko nosi uniformu na radu. Pozicija vladalaca vašeg znaka povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena 11. astrološka kuća, donosi vam mogućnost dogovora o novom poslovnom angažmanu preko prijatelja ili osoba koje žive u inostranstvu. Na nekoj proslavi u objektu blizu reke ili jezara, očekuje vas susret sa umetnikom ili lekarom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora o ulaganju novca u nove poslove, koji imaju veze sa alternativnom medicinom, farmacijom, naukom. Izbegavajte rasprave sa mlađim članovima porodice.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Nemojte da se zalećete kada se radi o pregovorima sa strancima, bolje sačekajte 16. septembar, da Merkur, planeta logike i posla, krene direktnim hodom. Moguće odlaganje puta u inostransvo, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ne prija vam konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama, znaka u koji "pada" vaša kuća finansija i rizika, zbog čega bi bilo bolje da se klonite nepotrebnih troškova. Moguć strastveni susret sa jednim Rakom ili Bikom. Izbegavajte alkohol.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno polje partnerskih odnosa može vam doneti susret sa osobom koja je, preko posla, poznata u javnosti. Izbegavajte rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama. Neko sa kim su vas upoznali prijatelji, ima želju da vas ponovo vidi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa naglašenim znakom Bika i Riba, možete da sklopite dogovor o kreativnom projektu koji vam donosi finansijsku satisfakciju na duže staze. Osoba koju poznajete preko posla, šalje vam poziv za izlazak. Problemi sa zglobovima i cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Mesecom i Neptunom, donosi vam novac, ali obratite pažnju sa kom se dogovorate o novim poslovnim angažmanima, naročito ako ste umetnik , sportista, ali i pedagog. Jedan Rak ili Bik šalje vam romantičnu poruku.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca blizu Neptuna preko astrološkog polja privatnog života, podstiče vašu ambiciju i donosi vam zaradu. Ipak, budite orpezniji ukoliko planirate potpisivanje ugovora sa inostranim poslovnim partnerima. Pazite se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena astrološka kuća mentalnog stanja čini vas nervoznim i rasejanim, ali zvam donosi i dobre ideje, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Klonite se rasprava sa članovima porodice. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenim znakom Riba, u koji "pada" vaše astrološko polje novca, danas vas očekuje dosta posla, ali i mogućnost da dobro zaradite. Ako planirate da uložite novac u novi posao, sačekajte 16. septembar, da Merkur krene direktno. Poslušajte savet Lava.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku donosi vam inspiraciju i sjajne ideje, ako se bavite umetnošću i sarađujete sa strancima. Klonite se rasprava sa partnerom, kao i sa mlađim saradnicima. Izbegavajte alkohol.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas