Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 12. април 2024. године: Лавове очекују занимљива познанства, а Близанце проблеми на послу

Погелдајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1712902527_Foto-Shutterstock-horoskop-april-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом, чини вас прилично напетим, али вам позиција Меркура доноси могућност договора са Близанцем. Сусрет с неким ко је преко посла присутан у јавности. Подложност повредама. Опасност у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Секстил између Месеца и Меркура, који управља вашим послом и финансијама, доноси вам могућност завршетка неког недовршеног пројекта. Напет аспект са Марсом и Сатурном, упозорава на опрез када се ради о сарадњи са странцима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку под утицајем Венере, симбола љубави, чини вас популарним и омиљеним у друштву, нарочито супротног пола. Изазовни аспекти са Сатурном у астролошкој кући каријере, доносе проблеме у односу са сарадницима. Опрез у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу подсвести појачава вашу интуицију, а секстил са Меркуром, вашу жељу да остварите идеје о новом послу. Ипак, у поподневним сатима поведите више рачуна о трошковима. Проводите више времена у природи.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са вашим владаоцем Сунцем близу ретроградног Меркура, прпеоручује се опрез приликом контаката са странцима. Аспекти Месеца у кући друштвеног живота доносе вам сусрете и познанства са особама које су преко посла присутне у јавности.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац, ретроградни Меркур у секстилу са Месецом, подстиче вас у намери да реализујете идеје у вези са креативним пословним пројектом. На неком већем скупу, можете да упознате Шкорпију или Рибе. Чувајте документа и вредне ситнице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кући контаката са странцима доноси вам понуду за хонорарни посао, нарочито ако се бавите неком јавном делатношћу. Напет аспект са Марсом, доноси проблеме у односу са емотивним партнером, који је преоптерећен послом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, симбол страсти, под утицајем Месеца у астролошком пољу љубоморе, доноси вам расправе са партнером, али и са млађим члановима породице. Новац вам пристиже пррко интелектуалних и занимања у вези са честим путовањима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко Близанаца, знака у који "пада" ваша кућа партнерских односа, најављује могућност одласка на краћи пут са вољеном особом. Аспекти Сатурна, који управља вашим финансијама, упозоравају на опрез са трошковима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у астролошкој кући посла, под утицајем вашег владаоца Сатурна, саветује се опрез у комуникацији са женама. Позиција ретроградног Меркура, доноси сусрет са рођаком, кога нисте дуго видели. Позив за излазак од Бика.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца, симбола емоција, преко астролошког поља љубави, под утицајем ретроградног Меркура, наговештава пријатан сусрет са старом симпатијом. Аспекти вашег сувладаоца Сатурна упозоравају на могућност ванредних трошкова.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Спремни сте да се ангажујете у новом пројекту заједно са старим партнерима из иностранства. Напет аспект Месеца са планетама у вашем знаку, чини вас конфузним и расејаним. Један Рак вам шаље позив за излазак. Пазите се за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas