Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 15. СЕПТЕМБАР: Јарчеви пажљиво доносите одлуке, Лавови обратите пажњу на финансије

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 15. септембар

1694761643_shutterstock_2187950327-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Млад Месец у астролошкој кући свакодневице и посла доноси вам нове, свеже идеје, које обећавају и солидну зараду. Ипак, због опозиције са Нептуном, планетом обмана, водите рачуна да вас не превари неко од кога бисте то најмање очекивали.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Једном годишње, млад Месец нађе се у Девици, а то је данас (мада утицај траје око три дана) што вам доноси зараду преко уметности, спорта и области које имају везе са образовањем младих. Понашање једног пријатеља може да вас разочара.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Фаза младог Месеца, који управља вашим послом, у астролошком пољу приватности, доноси вам новац, ако имате породични бизнис или ваше занимање носи извесну дозу ризика. Чувајте се слаткоречивих особа које желе да искористе вашу добронамерност.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Једном годишње, млад Месец, ваш владалац, нађе се у Девици (а то је данас) доносећи вам могућност одласка на краћи пут и договора о новом послу. Напет аспект са Нептуном, планетом превара, опомиње на опрез у комуникацији са странцима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Без вашег владаоца Сунца не би било ни младог Месеца у Девици (једном годишње) који се образује данас и ставља акценат на ваш посао и финансије. Мада ћете бити у прилици да остварите нешто о чему дуго маштате, будите опрезни са инвестицијама.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Једном годишње, у вашем знаку нађе се млад Месец, па можете да реализујете планове о сарадњи са иностранством, у које може бити укључен и неко од ваших пријатеља. Међутим, за вас је боље је да не улазите ни у какав вид пословног партнерства.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Млађак у астролошкој кући подсвести подстиче вашу интуицију али и практичну црту у вези са остваривањем циља који вам може донети бољи друштвени статус. Због позиције Нептуна, који управља вашим финансијама, извегавајте ризичне трансакције.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Мада ваш знак није под великим утицајем Месеца, који је чак ослабљен у Девици, његова позиција вам ипак доноси могућност реализације послова у вези са неким видом друштвеног ангажмана, медијима, великим организацијама. Водени знак чезне за вама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Млад Месец у астролошкој кући каријере, једном годишње, најављује могућност увећања зараде преко послова у вези са некретнинама, архитектуром, грађевинарством. Односи са партнером и члановима породице захтевају ваше веће ангажовање.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Владалац партнерских односа, Месец, у фази Млађака, доноси вам успостављање пословних контаката са странцима, одлазак на стручно усавршавање, ангажман као предавача. Са одлуком боље сачекајте до вечерас када Меркур најзад креће директним ходом.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

На ваш знак млад Месец нема превеликог утицаја али аспекти које ове године образује доносе вам шансе за зараду преко великих послова са странцима, али и услужних делатности. Водите рачуна о правним и законским оквирима финансијског пословања.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашој астролошкој кући партнерства, мада ћете његов утицај осећати још три дана. Сјајне шансе су пред онима који се баве креативним, интелектуалним, као и занимањима која захтевају прецизност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas