Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак, 18.август: На Овна мисли једна Вага, Рак амбициозан, Стрелцу се удвара неко преко посла

Једном знаку се данас поправљају финансије

1692337896_0384ef1820529d57eabf392cab13056dc361e54e--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 18. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Тригон планета у земљаним знацима у који "падају" астролошка поља новца, посла и каријере доносе вам увећање прихода ако се бавите услужним делатностима, туризмом, угоститељством, некретнинама, грађевинским радовима. Једна Вага мисли на вас.

Бик

Велики "земљани" тригон планета у пољима личности, креативности и контаката са странцима доноси вам шансе за увећање прихода. Одговара вам позиција вашег владаоца Венере, планете новца, уколико се бавите неким креативним занимањем.

Близанци

Повољни аспекти вашег владаоца Меркура близу Марса у астролошкој кући приватног бизниса доносе могућности за добру зараду уколико се бавите послом који захтева прецизност и мануелну спретност. Имате подршку Бика, Водолије и Лава.

Рак

Ако планирате пројекат са љубавним или пословним партнером, одговара вам позиција вашег владаоца Месеца у односу на планете инспирације и амбиције. Наглашени знаци Лава и Бика доносе вам могућност исплативе сарадње са особама које живе у иностранству.

Лав

Сјајни аспекти Меркура, који управља вашим пословима, подстичу вашу амбицију и потребу да заблистате и са вашим идејама и знањем. Транзит Месеца преко Девице доноси вам зараду ако се бавите дизајном, некретнинама, грађевинарством.

Девица

Месец у вашем знаку, под утицајем планета из поља посла и контаката са странцима, чини вас спремним да уђете у аранжман са Биком и Јарцем. Аспекти вашег владаоца Меркура, који управља и вашом каријером, погодују уметницима и спортистима.

Вага

Месец у астролошкој кући маште прави сјајне аспекте са планетама у кућама новца, експанзије и иностранства, доносећи вам зараду преко хонорарних послова. Позиција вашег владаоца Венере у ретроградном ходу буди чежњу према старој симпатији.

Шкорпија

Међусобни аспекти планета у земљаним знацима одговарају вам ако сте преко посла присутни у јавности, медијима, уметности, спорту. Позиција вашег владаоца Марса, симбола страсти и расправа, доноси мање трзавице у комуникацији са партнером.

Стрелац

Позиција Месеца у астролошкој кући каријере, инспирише уметнике и мотивише спортисте. Меркур, владалац вашег љубавног живота, под упливом вашег владаоца Јупитера близу Урана доноси вам удварање заузете особе коју познајете преко посла.

Јарац

Сјајни аспекти Месеца са моћним Плутоном у вашем знаку и планетама у кућама креативности и иностранства, повољно утичу на реализацију ваших планова са уметничким пројектима, спортским активностима, издаваштвом, стручним усавршавањем.

Водолија

Позиције Месеца и вашег владаоца Урана доносе вам зараду преко приватног или породичног бизниса, као и занимања која подразумевају руковање новцем или дозу ризика и опасности. Сусрет са Вагом или Биком на прослави у вечерњим сатима.

Рибе

Аспект између Месеца, који управља вашом креативношћу и вашег владаоца Нептуна, планете маште, повољно утиче на финансије, ако ваш посао има везе са писањем, медијима, уметношћу, спортом. Могуће склапање уговора са странцима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas