Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 22. МАРТ: Близанци да се пазе погрешних закључака, Вагу очекују љубавни проблеми

Сазнајте шта вам Месец у Девици доноси за петак 22. март, шта вас очекује на послу, у љубави, здравственом плану, како ћете се слагати са укућанима.

1711088668_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец рано ујутру улази у Девицу правећи напете аспекте са вашим владаоцима Марсом и Плутоном, што вам доноси проблем са конкуренцијом. Вашу пажњу, у вечерњим сатима, може да привуче један атрактиван Стрелац.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Са уласком Марса у Девицу, ваша креативност и практичност долазе до изражаја у преговорима са особама које живе у иностранству. Отварају вам се могућности за нов извор прихода. Тензија и напетост у односу са вољеном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур близу Месеца у вашем знаку, чини вас склоним погрешним закључцима, па размислите пре него што донесете одлуку у вези са некретнинама. Очекују вас пријатни заједнички тренуци са Лавом или Овном. Уносите више течности.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Особа из вашег непосредног окружења, има идеју како бисте могли да решите један пословни проблем. Напети аспекти вашег владаоца Месеца у Девици, са Ураном и Плутоном, доносе вам проблеме са финансијама. Промените начин исхране.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује напет аспект са Месецом у Девици, доносећи вам проблеме у комуникацији са колегама, сарадницима, комшијама, рођацима. Неко кога сте недавно упознали, жели да привуче вашу пажњу. Осетљива кожа.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку образује напете аспекте са Марсом и Плутоном у астролошком пољу посла, чинећи вас конфузнијим. Није прави тренутак за склапање договора и потписивање уговора. Романтична преписка са Рибама. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошком пољу тајни прави напете аспекте са Марсом и Плутоном који управљају вашим односом са партнером, због чега ће заузете Ваге имати проблема у љубави. Пословна ситуација са странцима није тако лоша као што изгледа.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект између Месеца у Девици и ваших владалаца Плутона и Марса, доноси вам изазовне пословне понуде али и могућност промене планова, због околности на које не можете да утичете. Љубавни партнер планира заједнички пут с вама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Напети аспекти Месеца са Сунцем, Марсом и Плутоном, чине вас субјективним и склоним погрешним проценама. Партнер је спреман на компромис, потребно је само да ви покажете добру вољу. Позив од старе симпатије са којом се нисте дуго видели.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Транзит Месеца преко Девице чини вас нервознијим, што неповољно утиче на комуникацију са пословним, као и љубавним партнером. Новац вам пристиже преко неког паралелоног аранжмана. Проблеми са зглобовима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспект Плутона, планете новца, у вашем знаку са Месецом, ставља вас пред дилему да ли да се упустите у један пословни пројекат. Будите тактичнији са сарадницима, као и са млађим члановима породице. Проводите више времена у природи.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец, симбол емоција, расположења, маште, у јутарњим сатима прави напет аспект са вашим владаоцем Нептуном, доносећи инспирацију уметницима. Заузете Рибе могу имати проблема са партнером, док слободне очекује романтичан сусрет са Биком.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas