Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. MART: Blizanci da se paze pogrešnih zaključaka, Vagu očekuju ljubavni problemi

Saznajte šta vam Mesec u Devici donosi za petak 22. mart, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa ukućanima.

1711088668_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec rano ujutru ulazi u Devicu praveći napete aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što vam donosi problem sa konkurencijom. Vašu pažnju, u večernjim satima, može da privuče jedan atraktivan Strelac.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Marsa u Devicu, vaša kreativnost i praktičnost dolaze do izražaja u pregovorima sa osobama koje žive u inostranstvu. Otvaraju vam se mogućnosti za nov izvor prihoda. Tenzija i napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima, pa razmislite pre nego što donesete odluku u vezi sa nekretninama. Očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa Lavom ili Ovnom. Unosite više tečnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Osoba iz vašeg neposrednog okruženja, ima ideju kako biste mogli da rešite jedan poslovni problem. Napeti aspekti vašeg vladaoca Meseca u Devici, sa Uranom i Plutonom, donose vam probleme sa finansijama. Promenite način ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje napet aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam probleme u komunikaciji sa kolegama, saradnicima, komšijama, rođacima. Neko koga ste nedavno upoznali, želi da privuče vašu pažnju. Osetljiva koža.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku obrazuje napete aspekte sa Marsom i Plutonom u astrološkom polju posla, čineći vas konfuznijim. Nije pravi trenutak za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Romantična prepiska sa Ribama. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkom polju tajni pravi napete aspekte sa Marsom i Plutonom koji upravljaju vašim odnosom sa partnerom, zbog čega će zauzete Vage imati problema u ljubavi. Poslovna situacija sa strancima nije tako loša kao što izgleda.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između Meseca u Devici i vaših vladalaca Plutona i Marsa, donosi vam izazovne poslovne ponude ali i mogućnost promene planova, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. LJubavni partner planira zajednički put s vama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca sa Suncem, Marsom i Plutonom, čine vas subjektivnim i sklonim pogrešnim procenama. Partner je spreman na kompromis, potrebno je samo da vi pokažete dobru volju. Poziv od stare simpatije sa kojom se niste dugo videli.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Device čini vas nervoznijim, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim, kao i ljubavnim partnerom. Novac vam pristiže preko nekog paralelonog aranžmana. Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekt Plutona, planete novca, u vašem znaku sa Mesecom, stavlja vas pred dilemu da li da se upustite u jedan poslovni projekat. Budite taktičniji sa saradnicima, kao i sa mlađim članovima porodice. Provodite više vremena u prirodi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec, simbol emocija, raspoloženja, mašte, u jutarnjim satima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima. Zauzete Ribe mogu imati problema sa partnerom, dok slobodne očekuje romantičan susret sa Bikom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas