Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 23. ФЕБРУАР: Рибе добијају позив за излазак; Шкорпије клоните се расправа

Сазнајте шта вам доноси улазак Меркура у знак Риба, 23. фебруара

1708675106_shutterstock_1599373723.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Меркур, владалац вашег пословног живота, рано ујутру улази у Рибе, доносећи вам подршку особе на положају, нарочито ако се бавите уметношћу, медицином, фармацијом, археологијом. Будите пажљивији приликом потписивања докумената и уговора.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Владалац ваших финансија и креативности, Меркур, данас улази у знак Риба, што може повољно утицати на ваше пословне планове. Због напетог аспекта са Месецом, чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Избегавајте алкохол.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Улазак вашег владаоца Меркура у препуну астролошку кућу каријере, доноси вам више посла, али и договор о пројекту у вези са ИТ сектором или странцима. Будите опрезнији, јер вас опозиција са Месецом чини склоним погрешним одлукама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Меркур, симбол бизниса, придружи осе јутрос мноштву планета у вашој деветој астролошкој кући, доносећи вам контакте са странцима и могућност одласка на краћи пут. Могуће промене у оквиру договора о сарадњи са образовном институцијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Владалац астролошког поља посла, Меркур, улази данас у Рибе, образујући напет аспект са Месецом на последњим степенима вашег знака, због чега би требало да поведете више рачуна о финансијама. Избегавајте расправе са женама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур који управља и вашом каријером, улази у знак Риба правећи напет аспект са Месецом, што неповољно утиче на однос са љубавним партнером, али и на комуникацију са сарадницима и колегама. Чувајте вредне ситнице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Улазак Меркура у знак Риба доноси вам више посла, обавеза и састанака, али и новца преко креативних и аранжмана са некретнинама. Опозиција са Месецом, упозорава да поведете више рачуна о томе шта и коме причате. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Меркур, владалац ваших финансија и планова, доноси вам увећање зараде, уколико се бавите занимањем које има било које везе са уметношћу или спортом. Због напетог аспекта са Месецом, клоните се расправа са женама на послу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Владалац партнерских односа, Меркур, улази у знак Риба и прави опозицију са Месецом, доносећи вам расправе у дому и породици. Пошто Меркур управља у вашом каријером, будите пажљивији приликом договора и потписивања уговора.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Улазак Меркура у вашу трећу астролошку кућу отвара вам нове могућности на послу, нарочито ако се бавите интелектуалним или занимањем које подразумева честа путовања. Вољена особа показује знаке љубоморе и посесивности.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Наглашен знак Риба, у који пада ваша астролошка кућа посла, доноси вам увећање зараде преко паралелних и хонорарних ангажмана. Позиција Месеца, симбола емоција, неповољно утиче на вашу комуникацију са вољеном особом. Опрез у саобраћају.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Владалац ваших партнерских односа и приватног живота, Меркур улази у ваш знак и одмах прави коњункцију са Сунцем, доносећи могућност склапања договора о исплативој сарадњи са Јарцем. Особа коју познајете преко посла шаље вам позив за излазак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas