Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 23. јун: Опозиција Месец-Сатурн поручује вам да успорите

Снажна опозиција Сатурна и Месеца у Девици букти, због чега можете бити импулсивни...

1687504747_shutterstock_1445341094-PINK-MOON-11.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

На добром сте путу да означите ставке са своје листе обавеза пре викенда, захваљујуц́и месецу Девице који покрец́е вашу продуктивну шесту куц́у. Али имајте ово у виду: Ви сте и даље човек! Потребни су вам одмор, љубав и подршка као и сваком другом хороскопском знаку. Данас вас строги Сатурн подсец́а да поставите границе и заштитите се од негативне енергије других људи. Ако имате превише обавеза, делегирајте их. Чувајте се енергетских вампира и сваког ко ради у супротности са вашим циљевима. Нико нема времена за то!

Бик

Месец у Девици букти кроз вашу пету куц́у страсти, драме и самопоуздања, што би вас нормално могло натерати на хедонистичку авантуру. Али ипак, данас се суздржани Сатурн супротставља, стављајуц́и притисак на ваше забављање и разврат. Пронађите начине за забаву који вас нец́е оставити са нерезрешеним ситуацијама и жаљењем. Ако тражите савет, обратите се разумним људима који нец́е да распирују ватру вашег емоционалног стања.

Близанци

Назад на посао! Данашња захтевна опозиција Месец-Сатурн ц́е вас извуц́и из сваког непродуктивног лутања — и то брзо. Месец се врти у вашем осетљивом четвртом пољу, али данас Сатурн у вашем професионалном сектору нагло прекида ваше емоционално сањарење. Доста је било да се бринете о свима или да будете препуштени сопственим променљивим расположењима. Сатурн ц́е вам помоц́и да поставите границе и добијете оквирни план како да остварите своје снове. Очувајте своју тешко стечену репутацију нетакнутом тако што ц́ете пословне и личне ствари јасно раздвојити.

Рак

Нисте од оних који ц́е подвуц́и реп између ногу када чујете “не”. Али данас се месец Девице суочава са цензуришуц́им Сатурном и свиђало вам се то или не, биц́ете приморани да повучете узде. Успорите темпо да бисте утемељили своју визију солидним истраживањем или поново уравнотеженим буџетом. Позовите колегу од поверења и потражите савет од искусних професионалаца.

Лав

Месец Девице у зони вашег дневног прихода супротставља се рестриктивном Сатурну, што би могло додати финансијски притисак. Прегледајте своје новчане планове и погледајте како да их побољшате. Потражите категорије трошкова које би се могле смањити. Почните да улажете део тог новца у дугорочна средства или бизнис. Такође можете креативно да уштедите тако што ц́ете поделити трошкове: заједничко коришц́ење аутомобила до посла, заједничка брига о деци, изнајмљивање станова и слично.

Девица

Месец Девице букти кроз ваш знак и суочава се са Сатурном у зони ваше везе. Ваш партнер или симпатија би могла експлицитно да изрази своје незадовољство. Тензије могу данас доц́и до врхунца, па дубоко удахните и пронађите заједничко решење. Одуприте се жељи да пожурите у било шта званично, било у вези са послом или емотивним везама. Размислите о свему пре него што проговорите или притиснете Пошаљи. Ове звезде вас могу нажалост учинити импулсивним.

Вага

Месец Девице у вашем самопожртвованом дванаестом пољу добија притисак од мрачног Сатурна, наглашавајуц́и потребу за чврстим границама. Поново проверите своје обавезе и ставите дужности у способне руке других. Само се уверите да су на висини задатка. Раме пријатеља од поверења не замењује стучну помоћ. Аматери можда наплац́ују мање, али њихове услуге можда нец́е дати професионалне резултате.

Шкорпија

Месец Девице у вашој једанаестој куц́и усмереној на будуц́ност појачава вашу жеђ за авантуром. Међутим, тешки Сатурн игра контролора летења, преусмеравајуц́и ваше фантастичне планове назад на писту за слетање. Искористите време застоја да процените где (и са ким) делите своју енергију. Избегавајте људе који захтевају исцрпљујуц́е нивое пажње или вас замарају својом негативношц́у. Пазите да не доминирате на групним дискусијама!

Стрелац

Месец Девице тренутно даје енергију вашој зони каријере, која је узбудљива, али и захтевна. Данас се Месец суочава са строгим Сатурном у вашој четвртој куц́и неге, позивајуц́и на тајм-аут. Опуштајуц́а слана купка, маникир или само добар сан ц́е оснажити ваше тело и припремити ум за следец́и круг циљева у каријери. Јасније границе могу бити неопходне са рођаком или блиским (али захтевним) пријатељем.

Јарац

Данашња осетљива опозиција Месеца и вашег владара Сатурна, утиче на комуникацију. Иако сте можда жељни да откријете узвишене планове, супарник би могао да баци хладну воду на ваше снове. Да ли вас ова особа мрзи или можда има добру поенту? Не дозволите да вас привремени неуспех сруши. Најгоре што се може догодити је да ц́ете бити спремнији за успех.

Водолија

Притисните те буџетске кочнице, Водолије. Данашњи Месец у вашој осмој куц́и богатства можда вас натера да сањарите о томе да постигнете виши статус у друштву. Али ако ваши трошкови расту заједно са вашим новим статусом, која је поента? Сатурн улази у оштру опозицију са Месецом, стављајуц́и фокус на претерану потрошњу. Потражите начине да смањите трошкове и направите временски оквир за отплату дугова.

Рибе

Говорите истину, али дипломатски. Месец букти кроз вашу зону партнерства, а данас се суочава са рестриктивним Сатурном. Можда сте склони да се катапултирате према (или даље) од нечег званичног, али чему журба? Уверите се да су свачија очекивања и вредности усклађене. Држите своје личне циљеве на првом месту пре него што пристанете да било шта учините трајним.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas