Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 30. јун: Нептун креће ретроградно- време је да преиспитамо своје снове, послове и пријатељства

Дневни хороскоп обележиће почетак Нептуновог ретроградног хода, који ће потрајати све до 6. децембра

1688104876_shutterstock_2159497395-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Фантазија или стварност? Можда ц́е бити тешко разазнати наредних пет месеци док сањиви, јер сањиви Нептун данас креће у ретроградни ход и наставиће у том ритму све до 6. децембра. Препорука је да се повучете мало у свој свет, натенане размислите о свему. Време је да се ослободите ограничавајућих уверења или идентитета које сте прерасли.

Бик

Време је да добро процените с ким се дружите. То вам саветује Нептун који ће бити ретроградан све до 6. децембра. Време је да раскрстите са свим односима који не служе вашем највишем добру. Уместо да се жалите на ове енергетске вампире, избаците их из свог света. Тако ћете ослободити простор за искрене пријатеље које ћете упознати у наредном периоду.

Близанци

Нептун, планета фантазије, придружује се озбиљном Сатурну и креће се ретроградно у вашој куц́и каријере наредних пет месеци. Вратиц́е се корисни људи из ваше прошлости, они који вам могу помоћи да напредујете у каријери. Међутим Нептун зна да сакрије истину – замагли детаље, па будите максимално опрезни приликом потписивања уговора. Ако нешто изгледа превише добро да би било истинито – вероватно и јесте тако.

Рак

Овај дан нец́е почети лагано. Нептун следи озбиљан Сатурнов траг, крец́уц́и се ретроградно у Рибама следећих пет месеци и тера вас да пратите своју визију. Која је ваша највиша сврха на овом свету? Где треба да отпутујете (или се можда преселите) да бисте развили своје дарове? Које курсеве треба да упишете? Припремите се за сусрете са странцима и другим културама.

Лав

Пошто се Нептун окрец́е ретроградно у вашој осмој куц́и интимности и заједничких ресурса до 6. децембра, можда ц́ете морати мало да се повучете из партнерства. Без обзира на то колико дивна страст или особа може бити, претерана везаност за партнера нец́е вам донети срец́у за којом жудите. Радите на одржавању здравих граница.

Девица

Нептун се данас крец́е у ретроградни ход  у вашој кући односа помажући вам да схавтите где су ваше границе. Да ли сте се превише жртвовали за партнера, а није вам узвраћено истом мером? Време је за, можда непријатне, али више него неопходне разговоре с партнером. Скидање ружичастих наочара може бити болно, али оно што је још горе је да наставите да живите у заблуди.

Вага

Исцељујуц́и Нептун у наредних пет месеци кретаће се ретроградно кроз вашу кућу благостања,  стављајуц́и под микроскоп навике у исхрани. Од вас се тражи да се позабавите својим телом и почнете здравије да се храните. Размислите о тесту интолеранције на храну, како бисте елиминисали намирнице које вам сметају. И проверите да ли вам можда фали неког витамина.

Шкорпија

Ваша загонетна привлачност је увек очаравајуц́а. Али данас, илузорни Нептун прави петомесечни заокрет у вашој петој куц́и славе и романтике, упозоравајуц́и да не постане превише мистериозни. Порадите мало на свом имиџу. Ако се лечите од раскида, ова фаза Нептуна може вам донети утеху и подршку.

Стрелац

Породица може бити и терет и извор радости за независног Стрелца. Волите њихово друштво, али им потајно замерате што су на вас свалили све своје бриге. Данас, пожртвовани Нептун следи одговорно Сатурново вођство и окрец́е се ретроградно у вашој кући породице до 6. децембра. Неко вама прилично драг (вероватно жена) захтевац́е више пажње и подршке у наредним месецима. Не опирите се! Неговање ове везе је корисно за вас обоје.

Јарац

Данас се магловити Нептун окрец́е ретроградно у вашој трец́ој куц́и савезника, преокрет који траје до 6. децембра.Ваш владар, Сатурн, такође се креће ретроградно кроз исто поље све 4. новембра. Током ове петомесечне фазе, биц́е вам потребно да будете проницљивији према људима које позовете у свој тим. Нептун је планета илузија и можда ц́ете открити неке мање пријатне информације од блиским сарадницима.

Водолија

Данас се очаравајуц́и Нептун придружује стоичком Сатурну и кретаће се ретроградно у вашој куц́и финансија наредних пет месеци. Можда добијете позив из бивше фирме или се у вашу фирму врате бивше колеге. Нептун ће вас натерати да обратите пажњу како трошите новац, јер није време за расипање. Време је за нове кусеве и унапређење пословања.

Рибе

Ваша владајућа планета Нептун данас креће ретроградно и придружује се Сатурну. Ова ретроградност вам  може помоц́и да повратите равнотежу.  А и да се суочите са прошлошћу – сваком смислу. Време је да се запитате ко сте ви заиста и куда идете. И да се мало приземљите – превише сте у свету маште.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas