Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 4. АВГУСТ: Близанци избегавајте расправе са партнером, Овнови обратите пажњу на новац

Шта нам дневни хороскоп предвиђа за петак, 4. август

1691134014_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

У поподневним сатима, Месец близу Нептуна у астролошком пољу тајни, наговештава романтичан сусрет са Водолијом. Опозиција са вашим владаоцем Марсом близу Меркура, упозорава да се клоните ризичних финансијских трансакција и расправа са сарадницима.

Бик

Поред пословног и породичног живота, поподне је наглашена и кућа планова и контаката са странцима, у којој Месец и Нептун праве инкоњункцију са вашим владаоцем Венером, па је боље да се прилагодите околностима, нарочито ако сте приватник.

Близанци

Опозиција између вашег владаоца Меркура и Месеца близу Нептуна у пољима приватног бизниса и репутације, у поподневним сатима погодује научницима, фармацеутима, лекарима. Избегавајте расправе са партнером и старијим члановима породице.

Рак

Ваш владалац Месец близу Нептуна, у астролошкој кући иностранства, поподне вам доноси контакт са неким ко живи у иностранству, а могућ је одлазак на краћи пут. Пазите се у саобраћају и избегавајте расправе са рођацима и сарадницима.

Лав

Ослабљена позиција вашег владаоца Сунца на 11. степену Лава у инкоњункцији са Сатурном, упозорава јулске Лавове да избегавају ризична улагања. Наглашено осмо поље, са Месецом близу Нептуна, доноси вам тајне приходе. Избегавајте алкохол.

Девица

Због "споја" Месеца и Нептуна, симбола заноса и заблуда, астролошкој у кући партнерских односа, под упливом вашег владаоца Меркура близу Марса, избегавајте расправе са вољеном особом, али и са колегама. Пазите се за воланом.

Вага

Изазован аспект између вашег владаоца Венере у астролошком пољу друштвеног живота и Месеца близу Нептуна у пољу посла, доноси вам познанство са интересантном особом која носи униформу на раду. Проблеми са циркулацијом.

Шкорпија

Изазовни аспекти вашег владаоца Марса близу Меркура, планета страсти и бизниса, и, Месеца и Нептуна у астролошкој кући љубави и креативности, одговарају уметницима и спортистима. Добијате позив за излазак од Рака или Риба.

Стрелац

Прелазак Месеца преко Нептуна у Рибама, подстиче вашу амбицију када се ради о породичном бизнису, доносећи вам новац. Због опозиције са Марсом и Меркуром, владаоцима љубавних и партнерских односа, избегавајте расправе са вољеном особом.

Јарац

"Спој" Месеца и Нептуна у астролошкој кући менталног стања чини вас нервозним и расејаним, али зато уметницима доноси инспирацију и креативне идеје. Са наглашеним знаком Девице, будите опрезни у саобраћају и приликом потписивања уговора.

Водолија

Очекује вас дан препун обавеза, разговора, договора и пословних састанака. Са наглашеним астролошким пољима посла и опасности, требало би да будете тактичнији са сарадницима и опрезнији приликом улагања новца у нове пројекте.

Рибе

Спој Месеца и вашег владаоца Нептуна у вашем знаку, доноси вам креативне идеје, ако ваше занимање има додирне тачке са уметношћу или спортом. Емотивни партнер има много тога да вам замери, али ви као да не обраћате превише пажње на то.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas