Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 4. AVGUST: Blizanci izbegavajte rasprave sa partnerom, Ovnovi obratite pažnju na novac

Šta nam dnevni horoskop predviđa za petak, 4. avgust

1691134014_shutterstock_2151114189.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

U popodnevnim satima, Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju tajni, nagoveštava romantičan susret sa Vodolijom. Opozicija sa vašim vladaocem Marsom blizu Merkura, upozorava da se klonite rizičnih finansijskih transakcija i rasprava sa saradnicima.

Bik

Pored poslovnog i porodičnog života, popodne je naglašena i kuća planova i kontakata sa strancima, u kojoj Mesec i Neptun prave inkonjunkciju sa vašim vladaocem Venerom, pa je bolje da se prilagodite okolnostima, naročito ako ste privatnik.

Blizanci

Opozicija između vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Neptuna u poljima privatnog biznisa i reputacije, u popodnevnim satima pogoduje naučnicima, farmaceutima, lekarima. Izbegavajte rasprave sa partnerom i starijim članovima porodice.

Rak

Vaš vladalac Mesec blizu Neptuna, u astrološkoj kući inostranstva, popodne vam donosi kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu, a moguć je odlazak na kraći put. Pazite se u saobraćaju i izbegavajte rasprave sa rođacima i saradnicima.

Lav

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Sunca na 11. stepenu Lava u inkonjunkciji sa Saturnom, upozorava julske Lavove da izbegavaju rizična ulaganja. Naglašeno osmo polje, sa Mesecom blizu Neptuna, donosi vam tajne prihode. Izbegavajte alkohol.

Devica

Zbog "spoja" Meseca i Neptuna, simbola zanosa i zabluda, astrološkoj u kući partnerskih odnosa, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, ali i sa kolegama. Pazite se za volanom.

Vaga

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere u astrološkom polju društvenog života i Meseca blizu Neptuna u polju posla, donosi vam poznanstvo sa interesantnom osobom koja nosi uniformu na radu. Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa blizu Merkura, planeta strasti i biznisa, i, Meseca i Neptuna u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, odgovaraju umetnicima i sportistima. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.

Strelac

Prelazak Meseca preko Neptuna u Ribama, podstiče vašu ambiciju kada se radi o porodičnom biznisu, donoseći vam novac. Zbog opozicije sa Marsom i Merkurom, vladaocima ljubavnih i partnerskih odnosa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Jarac

"Spoj" Meseca i Neptuna u astrološkoj kući mentalnog stanja čini vas nervoznim i rasejanim, ali zato umetnicima donosi inspiraciju i kreativne ideje. Sa naglašenim znakom Device, budite oprezni u saobraćaju i prilikom potpisivanja ugovora.

Vodolija

Očekuje vas dan prepun obaveza, razgovora, dogovora i poslovnih sastanaka. Sa naglašenim astrološkim poljima posla i opasnosti, trebalo bi da budete taktičniji sa saradnicima i oprezniji prilikom ulaganja novca u nove projekte.

Ribe

Spoj Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, donosi vam kreativne ideje, ako vaše zanimanje ima dodirne tačke sa umetnošću ili sportom. Emotivni partner ima mnogo toga da vam zameri, ali vi kao da ne obraćate previše pažnje na to.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas