Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 12. ФЕБРУАР: Девице избегавајте непотребне трошкове, Јарчеве очекују нове пословне прилике

Сазњате шта вас у понедељак 12. фебруара 2024. године чека на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1707723763_shutterstock_2053388195-7-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец, који влада вашим домом и породицом, улази у ваш знак и образује добре аспекте са вашим владаоцима Марсом и Плутоном, што повољно утиче и на љубав и на бизнис, поготово приватни. Можете да склопите исплатив договор, ако послујете са странцима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Владалац вашег менталног стања, Месец у астролошком пољу маште, доноси инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Његови добри аспекти подстичу ваш ентузијазам у послу са партнером или повољно утичу на исход неког судског процеса.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец, који управља вашим послом, образује добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом комуникација, па можете брже да остварите план или реализујете идеју у вези са неким пословним пројектом. Ован вам шаље позив за излазак.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошкој кући каријере, у добром аспекту са Меркуром, планетом договора и бизниса, доноси вам увећање прихода. Добар аспект са Марсом и Плутоном, доноси вам и подршку надређених и ауторитета. Опрез у саобраћају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Венера, планета новца, у добром аспекту са Јупитером у пољу каријер, доноси вам увећање прихода преко послова са некретнинама, пољопривреде, трговине прехрамбеним производима. Сарадници су спреми да прискоче у помоћ. Опрез за воланом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец образује добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, симболом логике, па данас брже и лакше можете донети одлуку од нечему о чему размишљате ових дана. Избегавајте непотребне трошкове. Подложност повредама у кући.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец који управља вашом каријером, у седмој астролошкој кући, прави добре аспекте са владаоцима односа са другима,доносећи вам успех и новац, нарочито ако радите у медијима, ИТ сектору, туризму, маркетингу, правосуђу. Несаница.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваши владаоци Плутон и Марс, симболи новца и акције, поподне праве секстил са Месецом у Овну, доносећи вам увећање прихода. Вољена особа жели да поразговарате о проблему који је мучи и ви јој можете доста помоћи. Избегавајте алкохол.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са Месецом, који управља вашим страстима али и ризиком и финансијама, у Овну, на предавању или спортској трибини, можете да упознате атрактивну особу. Инвестирајте у нов пројекат, ако се бавите неким креативним занимањем.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец управља вашим партнерским односима, а његова данашња позиција у Овну, повољно утиче на комуникацију са надређенима, вољеном особом и члановима породице. Доноси вам такође и веће шансе за зараду, преко уметности, спорта, образовања.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући бизниса, у поподневним сатима, образује добре аспекте са Плутоном и Меркуром у вашем знаку, доносећи вам подршку надређених и особа на положају. Можете брже да реализујете неки договор са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец, који управља вашим љубавним животом, у добрим аспектима са планетама страсти и флерта, слободним Рибама доноси страствену романсу са особом коју познају преко пословних контаката. Избегавајте непотребне трошкове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas