· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 13. фебруар 2023. године: Ракове очекује ПРИЛИВ новца, а Девице могу ући у НЕПРИЈАТНЕ расправе

Погледајте како су вам звезде наклоњене првог дана у недељи

1676204132_Foto-Shutterstock-dnevni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток

ОВАН

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу овај дан вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена. 

БИК

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

БЛИЗАНЦИ

Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Ипак, можете одахнути јер данашњи дан не доноси ништа спектакуларно добро, али најважније, нема ни погоршања.

РАК

Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете а тиме одагнати и напетост која вас мучи.

ЛАВ

Однос с вољеном особом не иде онако како бисте желели. Можда вас је она помало размазила па сте без свесне намере ушли у улогу жртве којој је све допуштено. Другој страни таква атмосфера може досадити, а када то освестите биће прекасно.

ДЕВИЦА

У љубавним односима сте превише ноншалантни. Ваша жудња за слободом може бити окидач за непријатне расправе. Уколико се не уозбиљите и не прихватите критике, обична расправа може прерасти у озбиљан сукоб после кога следи разлаз.

ВАГА

На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с старијом особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције.

ШКОРПИЈА

Може вам се десити да од вас потекне информација коју ће неко да злоупотреби. Није вам лако да се обуздате али тренутно је најбоље да ћутите. Пазите шта говорите, чак и у окружењу које нема никакве везе с вашим професионалним животом.

СТРЕЛАЦ

Ангажовани сте на више страна. Без обзира на то што напорно радите ви у томе и уживате. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер, неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

ЈАРАЦ

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

ВОДОЛИЈА

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

РИБЕ

Прихватате се послова које су ваши сарадници требали да заврше. Из неког разлога, умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болешивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је, можда, неутешно усамљена.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.