Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 15. ЈАНУАР: Бикови избегавајте расправе, Јарчеве очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вам Месец у Рибама доноси за понедељак 15. јануар

1705305168_419159926_2089262334784458_3512245140385885265_n.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом близу Нептуна у Рибама, данас можете да остварите све што желите. Новац и подршка вам стижу преко сарадње са особама које носе униформу на раду. У љубави будите опрезнији, како вас не би повредила привлачна, али слаткоречива особа.

 БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашено 11. астролошко поље, доноси вам могућност да остварите план који вам може донети зараду преко иностранства,путовања, туризма, предаваштва. Избегавајте расправе са женама, као и млађим члановима породице. Проблеми са хормонима.

 БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Будите опрезнији приликом договора о улагању новца у нове послове, који имају везе са алтернативном медицином, науком. Изазовни аспекти Венере, која управља вашим емоцијама чине ваш сентиментални живот узбудљивијим. Стрелац мисли на вас.

 РАК (22. 6 - 22. 7)

Могуће је одлагање пута у инострансво, због околности на које не можете да утичете. Стални партнер данас жели да вам наметне своје ставове и мишљење. На прослави, близу реке или језера, може да вас привуче Риба. Проверите хормонски статус.

 ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Не прија вам спој Месеца и Нептуна у Рибама, знака у који "пада" ваше поље ризика, због чега би требало да избегавате непотребне трошкове и подизање кредита Страствени сусрет с неким ко носи униформу на раду. Осетљив нервни систем.

 ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Будите опрезнији приликом потписивања уговора, чувајте вредне ситнице и путну документацију. Напет аспект између Нептуна, владаоца поља брака и Венере, планете љубави, уноси сумњу у однос са партнером. Чувајте се за воланом.

 ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са коњункцијом Месеца и Нептуна у кући посла, можете да склопите договор о креативном пројекту који вам доноси финансијску сигурност на дуже стазе. Слободне Ваге очекује страствени сусрет са Овном. Промените начин исхране.

 ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект вашег владаоца Плутона са Месецом и Нептуном, доноси вам новац, али обратите пажњу са ким склапате договоре о новим пословима. Љубавни занос са неким кога можете да упознате у кафићу, на путу или предавању. Додатни опрез у саобраћају.

 СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко Нептуна у астролошкој кући приватности, подстиче вашу амбицију и доноси вам новац, преко послова са некретнинама и прехрамбеним производима. Будите орпезнији ако планирате потписивање уговора са странцима. Пазите се инфекција.

 ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашена астролошка кућа менталног стања, чини вас нервозним и расејаним, али доноси инспирацију уметницима. Избегавајте склапање договора са странцима. Слободне Јарчеве, на краћем путу, очекује романтичан сусрет са воденим знаком.

 ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са наглашеним знаком Риба, у који "пада" ваше астролошко поље посла, данас вам се пружа шанса да зарадите више него иначе. Позиција Меркура, који управља вашим љубавним животом, буди вашу сумњу у партнерову искреност. Бол у врату.

 РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Коњункција Месеца и вашег владаоца Нептуна у вашем знаку доноси вам сјајне идеје, ако се бавите креативним занимањем. Жене Рибе ће тешко успети да одоле удварању особе која носи униформу на раду. Конзумирајте више течности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas