Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. JANUAR: Bikovi izbegavajte rasprave, Jarčeve očekuje romantični susret

Saznajte šta vam Mesec u Ribama donosi za ponedeljak 15. januar

1705305168_419159926_2089262334784458_3512245140385885265_n.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Neptuna u Ribama, danas možete da ostvarite sve što želite. Novac i podrška vam stižu preko saradnje sa osobama koje nose uniformu na radu. U ljubavi budite oprezniji, kako vas ne bi povredila privlačna, ali slatkorečiva osoba.

 BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno 11. astrološko polje, donosi vam mogućnost da ostvarite plan koji vam može doneti zaradu preko inostranstva,putovanja, turizma, predavaštva. Izbegavajte rasprave sa ženama, kao i mlađim članovima porodice. Problemi sa hormonima.

 BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Budite oprezniji prilikom dogovora o ulaganju novca u nove poslove, koji imaju veze sa alternativnom medicinom, naukom. Izazovni aspekti Venere, koja upravlja vašim emocijama čine vaš sentimentalni život uzbudljivijim. Strelac misli na vas.

 RAK (22. 6 - 22. 7)

Moguće je odlaganje puta u inostransvo, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Stalni partner danas želi da vam nametne svoje stavove i mišljenje. Na proslavi, blizu reke ili jezera, može da vas privuče Riba. Proverite hormonski status.

 LAV (23. 7 - 22. 8)

Ne prija vam spoj Meseca i Neptuna u Ribama, znaka u koji "pada" vaše polje rizika, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Osetljiv nervni sistem.

 DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, čuvajte vredne sitnice i putnu dokumentaciju. Napet aspekt između Neptuna, vladaoca polja braka i Venere, planete ljubavi, unosi sumnju u odnos sa partnerom. Čuvajte se za volanom.

 VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa konjunkcijom Meseca i Neptuna u kući posla, možete da sklopite dogovor o kreativnom projektu koji vam donosi finansijsku sigurnost na duže staze. Slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Ovnom. Promenite način ishrane.

 ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Mesecom i Neptunom, donosi vam novac, ali obratite pažnju sa kim sklapate dogovore o novim poslovima. LJubavni zanos sa nekim koga možete da upoznate u kafiću, na putu ili predavanju. Dodatni oprez u saobraćaju.

 STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko Neptuna u astrološkoj kući privatnosti, podstiče vašu ambiciju i donosi vam novac, preko poslova sa nekretninama i prehrambenim proizvodima. Budite orpezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima. Pazite se infekcija.

 JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena astrološka kuća mentalnog stanja, čini vas nervoznim i rasejanim, ali donosi inspiraciju umetnicima. Izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. Slobodne Jarčeve, na kraćem putu, očekuje romantičan susret sa vodenim znakom.

 VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenim znakom Riba, u koji "pada" vaše astrološko polje posla, danas vam se pruža šansa da zaradite više nego inače. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Bol u vratu.

 RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku donosi vam sjajne ideje, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Žene Ribe će teško uspeti da odole udvaranju osobe koja nosi uniformu na radu. Konzumirajte više tečnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas