Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 16. ОКТОБАР: Лавови обратите пажњу на новац, Јарчеве очекује изненадни сусрет

Шта нам доноси почетак недеље према астрологији

1697439433_shutterstock_2018780594-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у вашем астролошком пољу посла, у напетим аспектима са Марсом и Јупитером, упозорава на опрез ако планирате улагање новца у породични или неки други вид приватног бизниса. Посвећени сте љубавном партнеру, као и члановима породице.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца, који управља вашим менталним стањем, отвара могућности за реализацију ваших креативних идеја, нарочито уколико сте присутни у јавности, због посла. Послушајте савет једног Јарца или Риба. Проверите хормонски статус.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспекти Месеца, владаоца ваших финансија, у астролошкој кући посла и свакодневице, данас вам доносе много обавеза, као и ванредне трошкове. Позиција вашег владаоца Меркура близу Сунца, погодује рођенима у трећој декади. Несаница,

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко поља љубави и креативности, доносећи вам увећање зараде, нарочито ако се бавите креативним занимањем или спортом. Емотивни партнер ће бити склон драматизовању неких ситуација. Избегавајте алкохол.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Владалац поља посла, Меркур, у добром аспекту са Месецом у у четвртом астролошком пољу, најављује могућност покретања приватног бизниса. Августовски Лавови требало би да буду опрезнији, уколико улажу новац у нове пројекте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Добар аспект између Месеца у пољу менталног стања и вашег владаоца Меркура, планете логике, доприноси повољном исходу договора о новом аранжману са особама из иностранства. Добијате романтичну поруку од Близанаца. Проверите крвну слику.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец, владалац астролошког поља каријере, доноси подршку жена Вагама оба пола. Аспект са Јупитером у Бику, обећава нове паралелне или хонорарне ангажмане. Ваш владалац Венера у секстилу са Марсом, уноси узбуђења у ваш емотивни живот.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у вашем знаку у секстилу са Венером, која управља вашим партнерским односима, доноси вам сусрет са Девицом. Позиција вашег владаоца Марса, опомиње на опрез у преговорима са странцима. Добијате позив за излазак од Рака или Риба.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер, у астролошком пољу посла, у опозицији са Месецом у Шкорпији, знаку новца и моћи, најављује нове могућности за увећање прихода, посебно ако се бавите купопродајом некретнина или услужним делатностима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Транзит Месеца преко 11. астролошког поља у секстилу са Венером, доноси вам изненадни сусрет са атрактивном особом. Децембарски Јарчеви, имају подршку пријатеља, док би јануарски требало да поведу рачуна о томе коме се поверавају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући каријере, подстиче вашу амбицију, ако се бавите грађевинарством, некретнинама, угоститељством, хотелијерством, туризмом. Позиција вашег владаоца Урана, доноси вам нове сусрете и познанства са занимљивим особама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у вашем астролошком пољу контаката са странцима, доноси вам понуду за исплатив пословни аранжман, захваљујући ангажовању ваших пријатеља. Ипак, избегавајте подизање кредита и непланиране трошкове. Пазите се у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas