Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 16. OKTOBAR: Lavovi obratite pažnju na novac, Jarčeve očekuje iznenadni susret

Šta nam donosi početak nedelje prema astrologiji

1697439433_shutterstock_2018780594-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u vašem astrološkom polju posla, u napetim aspektima sa Marsom i Jupiterom, upozorava na oprez ako planirate ulaganje novca u porodični ili neki drugi vid privatnog biznisa. Posvećeni ste ljubavnom partneru, kao i članovima porodice.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim mentalnim stanjem, otvara mogućnosti za realizaciju vaših kreativnih ideja, naročito ukoliko ste prisutni u javnosti, zbog posla. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba. Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekti Meseca, vladaoca vaših finansija, u astrološkoj kući posla i svakodnevice, danas vam donose mnogo obaveza, kao i vanredne troškove. Pozicija vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, pogoduje rođenima u trećoj dekadi. Nesanica,

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko polja ljubavi i kreativnosti, donoseći vam uvećanje zarade, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Emotivni partner će biti sklon dramatizovanju nekih situacija. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac polja posla, Merkur, u dobrom aspektu sa Mesecom u u četvrtom astrološkom polju, najavljuje mogućnost pokretanja privatnog biznisa. Avgustovski Lavovi trebalo bi da budu oprezniji, ukoliko ulažu novac u nove projekte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dobar aspekt između Meseca u polju mentalnog stanja i vašeg vladaoca Merkura, planete logike, doprinosi povoljnom ishodu dogovora o novom aranžmanu sa osobama iz inostranstva. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca. Proverite krvnu sliku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, donosi podršku žena Vagama oba pola. Aspekt sa Jupiterom u Biku, obećava nove paralelne ili honorarne angažmane. Vaš vladalac Venera u sekstilu sa Marsom, unosi uzbuđenja u vaš emotivni život.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku u sekstilu sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam susret sa Devicom. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, opominje na oprez u pregovorima sa strancima. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, najavljuje nove mogućnosti za uvećanje prihoda, posebno ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko 11. astrološkog polja u sekstilu sa Venerom, donosi vam iznenadni susret sa atraktivnom osobom. Decembarski Jarčevi, imaju podršku prijatelja, dok bi januarski trebalo da povedu računa o tome kome se poveravaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju, ako se bavite građevinarstvom, nekretninama, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, turizmom. Pozicija vašeg vladaoca Urana, donosi vam nove susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u vašem astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam ponudu za isplativ poslovni aranžman, zahvaljujući angažovanju vaših prijatelja. Ipak, izbegavajte podizanje kredita i neplanirane troškove. Pazite se u saobraćaju.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas