Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 22. ЈАНУАР: Бикови, клоните се расправа, Јарчевима долази особа из прошлости

САЗНАЈТЕ шта вас у понедељак 22. јануара 2024. године чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1705911281_shutterstock_1891483501-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Напети аспекти између Месеца у астролошкој кући нервног система и ваших владалаца, Марса и Плутона, чине вас раздражљивим и конфузним. Позиција Венере, доноси вам расправе и љубоморне сцене са вољном особом. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца у астролошком пољу новца упозорава на опрез приликом договора о пословним аранжманима, нарочито ако сте приватник. Партнер не показује интересовање за вас, у мери у којој бисте ви то желели. Клоните се расправа са женама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошком пољу личности чини вас популарним и омиљеним у друштву супротног пола, али аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом логике, неповољно утиче на вашу моћ расуђивања и доношења одлука. Чувајте се повреда.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Астролошко поље подсвести у коме је ваш владалац Месец, неповољно утиче на вашу моћ расуђивања и процене ситуације на послу. Астероид Победа у вашем знаку под утицајем Нептуна доноси сусрет са воденим знаком. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Близанцима прави напет аспект са вашим владаоцем Сунцем, доносећи вам могућност конфликта са надређенима, а Лавицама и са вољеном особом. Слободни Лавови, у неком клубу, у вечерљим сатима, могу да упознају једну Водолију.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере, неповољно утичу на исход договора са особом на положају. Сусрет с неким ко вам је некада много значио, може у вама да покрене плиму емоција. Избегавајте расправе са члановима породице. Опрез за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Договор са странцима или одлазак на стручно усавршавање, може бити одложен или прекинут. Наглашено поље друштвеног живота доноси вам сусрете са занимљивим особама међу којима један Лав највише привлачи вашу пажњу. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Неповољни аспекти Месеца са вашим владаоцима, Плутоном и Марсом, симболима моћи и акције, упозоравају да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Понашање љубавног партнера изазива вашу сумњу у његову искреност.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Хармоничан аспект између Месеца и вашег владаоца Јупитера, планете просперитета, доноси вам увећање зараде, преко паралелних или хонорарних послова. На прослави или пословном скупу, можете да упознате младолику особу. Смањите унос соли.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у Близанацима, под утицајем вашег владаоца Сатурна из поља менталне активности, доноси вам много обавеза, али ћете успети да све завршите. Неко кога сте упознали преко посла, поново улази у ваш живот. Осетљива кожа.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца, симбола емоција, преко астролошког поља љубави, под утицајем Плутона у вашем знаку, наговештава познанство са две подједнако занимљиве особе. Очекују вас договори о пословним аранжманима са странцима. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у Близанцима не прија вашем сензибилитету, као ни његов напет аспект са Меркуром, због кога можете бити склони погрешним закључцима. Стара симпатија ће покушати да поново придобије вашу пажњу. Подложност повредама у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas