Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. JANUAR: Bikovi, klonite se rasprava, Jarčevima dolazi osoba iz prošlosti

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 22. januara 2024. godine čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1705911281_shutterstock_1891483501-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti između Meseca u astrološkoj kući nervnog sistema i vaših vladalaca, Marsa i Plutona, čine vas razdražljivim i konfuznim. Pozicija Venere, donosi vam rasprave i ljubomorne scene sa voljnom osobom. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca u astrološkom polju novca upozorava na oprez prilikom dogovora o poslovnim aranžmanima, naročito ako ste privatnik. Partner ne pokazuje interesovanje za vas, u meri u kojoj biste vi to želeli. Klonite se rasprava sa ženama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkom polju ličnosti čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, ali aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, nepovoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i donošenja odluka. Čuvajte se povreda.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Astrološko polje podsvesti u kome je vaš vladalac Mesec, nepovoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i procene situacije na poslu. Asteroid Pobeda u vašem znaku pod uticajem Neptuna donosi susret sa vodenim znakom. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Blizancima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam mogućnost konflikta sa nadređenima, a Lavicama i sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi, u nekom klubu, u večerljim satima, mogu da upoznaju jednu Vodoliju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere, nepovoljno utiču na ishod dogovora sa osobom na položaju. Susret s nekim ko vam je nekada mnogo značio, može u vama da pokrene plimu emocija. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Dogovor sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje, može biti odložen ili prekinut. Naglašeno polje društvenog života donosi vam susrete sa zanimljivim osobama među kojima jedan Lav najviše privlači vašu pažnju. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Nepovoljni aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Plutonom i Marsom, simbolima moći i akcije, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Ponašanje ljubavnog partnera izaziva vašu sumnju u njegovu iskrenost.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Harmoničan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, donosi vam uvećanje zarade, preko paralelnih ili honorarnih poslova. Na proslavi ili poslovnom skupu, možete da upoznate mladoliku osobu. Smanjite unos soli.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizanacima, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna iz polja mentalne aktivnosti, donosi vam mnogo obaveza, ali ćete uspeti da sve završite. Neko koga ste upoznali preko posla, ponovo ulazi u vaš život. Osetljiva koža.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja ljubavi, pod uticajem Plutona u vašem znaku, nagoveštava poznanstvo sa dve podjednako zanimljive osobe. Očekuju vas dogovori o poslovnim aranžmanima sa strancima. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Blizancima ne prija vašem senzibilitetu, kao ni njegov napet aspekt sa Merkurom, zbog koga možete biti skloni pogrešnim zaključcima. Stara simpatija će pokušati da ponovo pridobije vašu pažnju. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas