Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 24. ЈУЛ: Овнове очекује сусрет са шармантном особом, Рибама се саверује опрез на послу

Шта нас очекује на послу, љубави и пољу здравља првог дана ове недеље

1690181331_shutterstock_2271124011.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месец у Ваги, под упливом Венере из астролошког поља љубави, доноси вам сусрет са шармантном особом у неком клубу или на спортским трибинама. Аспекти са Сатурном и Нептуном, подстичу мотивацију код спортиста и буде инспирацију код уметника.

Бик

Месец у напетим аспектима са Јупитером и Ураном у вашем знаку, чини вас склоним претеривању у животним задовољствима. Секстил са вашим владаоцем, ретроградном Венером, симболом љубави, наговештава сусрет са некадашњом симпатијом са посла.

Близанци

Добар аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошком пољу љубави и креативности, у вечерњим сатима,погодује Близанцима чији посао захтева креативну црту. На неком краћем путу или предавању очекује вас сусрет са млађом особом.

Рак

Ваш владалац Месец, прелази преко астролошке куће приватног бизниса, доносећи вам повољан развој ситуације са купопродајом некретнина, грађевинским радовима, адаптацијом стамбеног или пословног простора. Новац вам пристиже у вечерњим сатима.

Лав

Месец у пољу менталног стања, под упливом ретроградне Венере и Меркура из вашег знака, подстиче вашу интуицију. Изазован аспект са ретроградним Плутоном, увече, упозорава да би требало да избегавате расправе са партнером или члановима породице.

Девица

Ваш владалац Меркур, симбол логике и бизниса, у секстилу са Месецом у астролошкој кући посла, у вечерњим сатима, доноси вам могућност увећања прихода преко хонорарних аранжмана. Један Јарац кога виђате преко пословних контаката, шаље вам СМС.

Вага

Прелазак Месеца преко вашег знака, под упливом вашег владаоца Венере, у ретроградном ходу, доноси вам успех ако се бавите креативним послом. Жене су вам наклоњене, ма ког пола да сте. Избегавајте расправе са члановима породице и партнером.

Шкорпија

Ваш владалац Плутон, планета моћи, у изазовном аспекту са Месецом у кући подсвести, појачава вашу интуицију. Са Вагом, Рибама или Биком можете да склопите договор о неком заједничком послу који се може показати као врло исплатив на дуже стазе.

Стрелац

Са Месецом у Ваги који образује изазовне аспекте са вашим владаоцима Јупитером и Нептуном, склони сте прављењу амбициозних пословних планова, нарочито ако имате приватну фирму. Познанство са млађом особом преко неке друштвене мреже.

Јарац

Са Плутоном, симболом моћи и новца у вашем знаку, под упливом Месеца из астролошке куће каријере, повезујете се са пословним партнерима које имају добру вољу да вам помогну у реализацији ваших амбициозних планова. Имате подршку Рака.

Водолија

Изазовни аспекти вашег владаоца Урана са Месецом, одговарају вам уколико се бавите приватним бизнисом и послујете са особама које живе у иностранству. Позиција Плутона, симбола новца и моћи, доноси вам могућност зараде преко предаваштва и туризма.

Рибе

Позиција Месеца у астролошкој кући финансија и ризика, упозорава на опрез приликом склапања пословних договора, ако радите са младима, бавите се неким креативним занимањем или спортом. Неко кога виђате преко посла шаље вам позив за излазак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas