Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 25. МАРТ: Бикови, будите пажљиви са вредним стварима; Ракови срећу симпатију из прошлости

Сазнајте шта вам делимично помрачење Месеца у Ваги доноси за понедељак 25. март

1711352752_shutterstock_2116273634-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Помрачење Месеца у вашем седмом астролошком пољу, неповољно утиче на емотивни живот мартовских Овнова, што ће више осетити жене. Није време за веридбу или венчање, а не журите ни са важним пословним договорима или потписивањем уговора.

БИК (21. 4 - 21. 5)

У време помрачења Месеца у Ваги, које "пада" у вашу шесту астролошку кућу, могућа романса с неким на послу. Будите пажљивији са документима, вредним ситницама, као и у саобраћају, нарочито ако сте возач. Подложност повредама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Помрачења Месеца у вашем петом астролошком пољу, доноси вам сусрет са харизматичном особом која има везе са иностранством. Склони сте нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Захлађење односа са брачним или дугогодишњим партнером.

РАК (22. 6 - 22. 7)

У време помрачења вашег владаоца Месеца, у астролошкој кући приватног живота, можете да имате проблема са женама, љубавним партнером и надређенима. На породичном окупљању или рођендану, могућ сусрет са старом симпатијом. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Помрачења Месеца у Ваги, јулским Лавицама може да отежа комуникацију са партнером и његовом родбином. Није време за ризичне финансијске трансакције, прво подсетите старе дужнике на њихове обавезе према вама. Опасност у саобраћају.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време помрачења Месеца на петом степену Ваге, знаку који захвата вашу астролошку кућу посла али и љубави, августовским Девицама доноси могућност упознавања са млађом особом преко пословних контаката. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Помрачење Месеца на петом степену вашег знака, септембарским Вагама доноси подршку емотивног партнера и надређених. Познанство са особом чији посао има везе са медицином или услужном делатношћу. Отицање ногу.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Помрачен Месец у астролошком пољу интуиције прави добар аспект с вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам улазак у турбулентну везу са заузетом или особом која носи униформу на раду. Проводите више времена са пријатељима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Делимично помрачен Месец у астролошкој кући планова али и неочекиваних ситуација, образује напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, чинећи вас склоним непотребним трошковима. Проблеми у комуникацији са вољеном особом. Смањите унос шећера.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

У време помрачења Месеца у Ваги, вашем астролошком пољу каријере, могуће су расправе са надређенима. Коњункција Венере и вашег владаоца Сатурна, наговештава повратак старе симпатије у ваш живот. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Помрачен Месец у деветом астролошком пољу прави добар аспект са Плутоном, планетом новца, доносећи вам увећање прихода преко путовања, туризма, контаката са странцима. Страствени сусрет са атрактивном особом преко пословних контаката. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспекти помрачења Месеца у астролошкој кући страсти и новца, доносе вам новац преко паралелног или хонорарног посла. Тензија и напетост у односу са вољеном особом подстиче вашу сумњу у њену искреност према вама. Чувајте се инфекција.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas