Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. MART: Bikovi, budite pažljivi sa vrednim stvarima; Rakovi sreću simpatiju iz prošlosti

Saznajte šta vam delimično pomračenje Meseca u Vagi donosi za ponedeljak 25. mart

1711352752_shutterstock_2116273634-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pomračenje Meseca u vašem sedmom astrološkom polju, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova, što će više osetiti žene. Nije vreme za veridbu ili venčanje, a ne žurite ni sa važnim poslovnim dogovorima ili potpisivanjem ugovora.

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme pomračenja Meseca u Vagi, koje "pada" u vašu šestu astrološku kuću, moguća romansa s nekim na poslu. Budite pažljiviji sa dokumentima, vrednim sitnicama, kao i u saobraćaju, naročito ako ste vozač. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pomračenja Meseca u vašem petom astrološkom polju, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja ima veze sa inostranstvom. Skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, u astrološkoj kući privatnog života, možete da imate problema sa ženama, ljubavnim partnerom i nadređenima. Na porodičnom okupljanju ili rođendanu, moguć susret sa starom simpatijom. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pomračenja Meseca u Vagi, julskim Lavicama može da oteža komunikaciju sa partnerom i njegovom rodbinom. Nije vreme za rizične finansijske transakcije, prvo podsetite stare dužnike na njihove obaveze prema vama. Opasnost u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme pomračenja Meseca na petom stepenu Vage, znaku koji zahvata vašu astrološku kuću posla ali i ljubavi, avgustovskim Devicama donosi mogućnost upoznavanja sa mlađom osobom preko poslovnih kontakata. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pomračenje Meseca na petom stepenu vašeg znaka, septembarskim Vagama donosi podršku emotivnog partnera i nadređenih. Poznanstvo sa osobom čiji posao ima veze sa medicinom ili uslužnom delatnošću. Oticanje nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pomračen Mesec u astrološkom polju intuicije pravi dobar aspekt s vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam ulazak u turbulentnu vezu sa zauzetom ili osobom koja nosi uniformu na radu. Provodite više vremena sa prijateljima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Delimično pomračen Mesec u astrološkoj kući planova ali i neočekivanih situacija, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim nepotrebnim troškovima. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Smanjite unos šećera.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme pomračenja Meseca u Vagi, vašem astrološkom polju karijere, moguće su rasprave sa nadređenima. Konjunkcija Venere i vašeg vladaoca Saturna, nagoveštava povratak stare simpatije u vaš život. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pomračen Mesec u devetom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa Plutonom, planetom novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko putovanja, turizma, kontakata sa strancima. Strastveni susret sa atraktivnom osobom preko poslovnih kontakata. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti pomračenja Meseca u astrološkoj kući strasti i novca, donose vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Tenzija i napetost u odnosu sa voljenom osobom podstiče vašu sumnju u njenu iskrenost prema vama. Čuvajte se infekcija.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas