Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 26. ФЕБРУАР: Ракови клоните се расправа; Девице очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 26. фебруар

1708935578_shutterstock_2023085888-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец улази у поподневним сатима улази у знак партнерства, Вагу, правећи добре аспекте са владаоцима вашег знака, Плутоном и Марсом, планетама новца и акције, што повољно делује на реализацију ваших планова. Сусрет са Водолијом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у Ваги образује тригон са вашим владаоцем Венером, доносећи вам увећање прихода преко пријатеља, иностранства, интернета, медија. Позиција владалаца куће партнерства, Марса и Плутона повољно утиче на ваш љубавни живот.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцем Меркуром, чини вас пристрасним па ваше одлуке могу данас бити засноване на погрешним закључцима. Будите опрезнији током пословних договора и потписивања уговора. Сусрет са неким преко интернета.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца у астролошком пољу приватности доноси вам трзавице и расправе са партнером и члановима породице. Позиција Марса и Плутона, владалаца љубавног живота, доносе вам упознавање са уметником.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у изазовном аспекту са Меркуром чини вас склоним субјективним проценама, а самим тим и нелогичним одлукама. Пословна сарадња са дугогодишњим љубавним или пословним партнером доноси вам увећање прихода. Несаница.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол логике, образује лош аспект са Месецом, због чега ваше одлуке могу бити засноване на емоцијама. Романтични сусрет са Рибом на семинару, предавању, краћем путу. Подложност повредама у кући.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом који прелази преко ваше астролошке куће личности правећи добар аспект са вашим владаоцем Венером, многи би желели да се нађу у вашем друштву. Имате подршку жена. Сусрет са занимљивом особом коју ћете упознати преко пријатеља.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошком пољу подсвести прави добар аспект са владаоцима вашег знака, доносећи вам мотивацију ако се бавите приватним послом. Аспекти Венере, владаоца партнерских односа, слободним Шкорпијама доносе сусрет са странцем.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер у напетом аспекту са Месецом у астролошкој кући друштвеног живота, доноси вам познанства са интересантним особама. Избегавајте непотребне трошкове и договоре са особама које живе у иностранству.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере повољно утичу на ваше финансије, али биће и ванредних трошкова. Напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, доноси вам захлађење односа са љубавним партнером. Промените начин исхране.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у Ваги прави напет аспект са вашим сувладаоцем Сатурном, што утиче на одлагање договора о сарадњи са партнерима из иностранства. На љубавном плану, ситуација је нешто боља, могућ одлазак на пут са вољеном особом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у у напетом аспекту са вашим сувладаоцем Јупитером, планетом новца, упозорава на опрез са финансијама. Емотивни партнер показује знаке нервозе, због тога што сматра да превише времена посвећујете послу. Више шетајте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas