Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. FEBRUAR: Rakovi klonite se rasprava; Device očekuje romantični susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 26. februar

1708935578_shutterstock_2023085888-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u popodnevnim satima ulazi u znak partnerstva, Vagu, praveći dobre aspekte sa vladaocima vašeg znaka, Plutonom i Marsom, planetama novca i akcije, što povoljno deluje na realizaciju vaših planova. Susret sa Vodolijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Vagi obrazuje trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda preko prijatelja, inostranstva, interneta, medija. Pozicija vladalaca kuće partnerstva, Marsa i Plutona povoljno utiče na vaš ljubavni život.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas pristrasnim pa vaše odluke mogu danas biti zasnovane na pogrešnim zaključcima. Budite oprezniji tokom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Susret sa nekim preko interneta.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju privatnosti donosi vam trzavice i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Pozicija Marsa i Plutona, vladalaca ljubavnog života, donose vam upoznavanje sa umetnikom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u izazovnom aspektu sa Merkurom čini vas sklonim subjektivnim procenama, a samim tim i nelogičnim odlukama. Poslovna saradnja sa dugogodišnjim ljubavnim ili poslovnim partnerom donosi vam uvećanje prihoda. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, obrazuje loš aspekt sa Mesecom, zbog čega vaše odluke mogu biti zasnovane na emocijama. Romantični susret sa Ribom na seminaru, predavanju, kraćem putu. Podložnost povredama u kući.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom koji prelazi preko vaše astrološke kuće ličnosti praveći dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Imate podršku žena. Susret sa zanimljivom osobom koju ćete upoznati preko prijatelja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkom polju podsvesti pravi dobar aspekt sa vladaocima vašeg znaka, donoseći vam motivaciju ako se bavite privatnim poslom. Aspekti Venere, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnim Škorpijama donose susret sa strancem.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, donosi vam poznanstva sa interesantnim osobama. Izbegavajte nepotrebne troškove i dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere povoljno utiču na vaše finansije, ali biće i vanrednih troškova. Napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donosi vam zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Promenite način ishrane.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u Vagi pravi napet aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, što utiče na odlaganje dogovora o saradnji sa partnerima iz inostranstva. Na ljubavnom planu, situacija je nešto bolja, moguć odlazak na put sa voljenom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u u napetom aspektu sa vašim suvladaocem Jupiterom, planetom novca, upozorava na oprez sa finansijama. Emotivni partner pokazuje znake nervoze, zbog toga što smatra da previše vremena posvećujete poslu. Više šetajte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas