Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 14. ФЕБРУАР: Шкорпије очекује изненађење од партнера, а један знак нова љубав

Сазнајте шта вам звезде предвиђају за среду 14. фебруар, шта вас очекује на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима.

1707898525_shutterstock_1938606373.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у вашем знаку прави напет аспект са вашим владаоцима Марсом и Плутоном, па избегавајте расправе са партнером и надређенима. Коњукција са астероидом Хирон, чини вас осетљивијим када је реч о догађајима из прошлости.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Одговара вам прелазак Месеца преко 12. поља, ако се бавите креативним занимањем. Позиција Марса и Плутона, владалаца партнерских односа доноси вам конфликте са вољеном особом. На краћем путу, познанство са особом која носи униформу на раду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Напети аспекти Месеца у Овну у првом делу дана, упозоравају на опрез у пословима који нису довољно правно регулисани, нарочито ако се бавите спортом, уметношћу, образовањем. Ванредни издаци. Вољена особа претерује у неким захтевима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца, у првом делу дана, упозорава да будете тактичнији према сарадницима и рођацима. Поподневни сати, доносе пријатнију комуникацију и са љубавним и са пословним партнером. Избегавајте расправе са Шкорпијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са Месецом у Овну, пре подне размишљате о сарадњи са странцима из земаља немачког говорног подручја. У поподневним сатима, новац пристиже преко грађевиснких, пољопривредних и послова са некретнинама. Избегавајте расправе са колегама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу финансија, прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, доносећи вам повољен вести из иностранства. Ипак, будите опрезни по питању царинске документације. Послушајте савет једног Рака или Јарца.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом у астролошком пољу партнерских односа, којим управљају Марс и Плутон, планете страсти и љубоморе, будите спремни на расправу са партнером. У поподневним сатима, новац вам приостиже преко паралелног или хонорарног посла.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између ваших владалаца Плутона и Марса и Месеца у астролошкој кући свакодневице исцрпљује вас на нервној бази. Али вам зато поподневни сати, доносе пријатнију ситуацију на емотивном плану, нарочито ако сте у дужој вези.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошком пољу љубави, Меркура који управља вашим емотивним животом, доноси вам сусрет са атрактивном особом на предавању, концерту, спортској трибини. Поподневни сати доносе вам опуштање али и претеривање у трошењу новца.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошкој кући приватног бизниса доноси вам могућност проширења сарадње са особама које носе униформу на радфу. Брачни или дугогодишњи партнер, у поподневним сатима, жели да вас обрадује нечим о чему одавно маштате.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Одговара вам Месец у Овну на финансијском плану, у преподневним сатима, мада би требало да се клоните сумњивих пословних предлога. Поподневни сати појачавају жељу за претеривањем, што може неповољно утицати на ваш нервни систем.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошком пољу посла, у првом делу дана, прави напет аспект са Марсом и Плутоном, што неповољно утиче на ваше финансије. Поподневни сати доносе релаксирајућу атмосферу у којој се слободним Рибама може удварати заузета особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas