Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 18. ОКТОБАР: Близанцима могуће расправе са вољеном особом, Девицу очекују повољне финансије

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 18. октобар

1697615438_shutterstock_2262386121-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Добар аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом, подстиче ваше амбиције које се односе на сарадњу са странцима и планове у вези са студијама или стручним усавршавањем у иностранству. Позиција Венере неповољно утиче на однос са партнером.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Квадрат између Месеца и вашег владаоца Венере, планете љубави али и посла, упозорава на опрез са финансијама и улагањем новца у нове пројекте. Секстил са Марсом, владаоцем партнерских односа, доноси вам сусрет са Шкорпијом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект између Месеца и вашг владаоца Меркура, симбола бизниса, у вечерњим сатима, повољно утиче на пословне договоре у вези са иностранством. Могуће расправе са вољеном особом и члановима породице. Подложност спортским повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца у астролошком пољу свакодневице доноси вам много обавеза које, све и да хоћете, данас не можете да избегнете. Контакти које успостављате са странцима, могу вам донети зараду ако се бавите креативним занимањем или туризмом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Квадрат између Венере у кући посла и Месеца у Стрелцу, одлаже пословне активности са иностранством. Аспекти Сунца, које управља вашим знаком, симболизује особе чијим ћете захтевима морати да се прилагодите.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур близу Сунца у астролошком пољу посла, образује добар аспект са Месецом, доносећи вам увећање прихода, преко приватног бизниса. Квадрат са Венером у вашем знаку, неповољно утиче на однос са партнером и члановима породице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кући комуникација, у напетом аспекту са вашим владаоцем Венером у кући ограничења, успорава реализацију планова. Позиција Марс, владаоца партнерских односа, наговештава тајну романсу са особом са посла.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Изазовни аспекти вашег владаоца Плутона, симбола моћи и новца, подстичу вашу амбицију када је реч о сарадњи са странцима. Због позиције Венере, може да вам се удвара неко кога сте до сада сматрали пријатељем.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у вашем знаку под утицајем вашег владаоца Јупитера из астролошке куће посла, упозорава да избегавате непотребне трошкове. Добар аспект са Меркуром, владаоцем партнерских односа, доноси вам познанство преко друштвене мреже.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн, симбол упорности, образује моћан тригон са Марсом, планетом акције, што повољно утиче на остваривање ваших планова. Позиција Месеца, који управља партнерским односима, наговештава романсу са особом из другог града.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Секстил између Месеца у Стрелцу и Меркура, планете договора, повољно утиче на реализацију ваших планова у вези са иностранством. Напет аспект Сунца и вашег владаоца Урана, доноси вам изненадне расправе са љубавним партнером.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Тригон између Месеца у пољу каријере и вашег владаоца Нептуна, пре подне доноси инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, увече, наговештава страствени сусрет са Шкорпијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas