Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 23. август 2023. године: Водолије очекују свађе са најближима, а Лавове успех на послу

Један знак ће морати да се припази у саобраћају

1692771277_shutterstock_2266861579--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

Напомена: Читајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Сунце улази у вашу астролошку кућу посла, доносећи вам нове пословне шансе које захтевају прилагођавање новим околностима. Меркур, планета логике и договора, креће ретроградним ходом, чинећи вас склоним погрешним одлукама и нелогичним закључцима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Меркур, који управља вашим послом и финансијама, креће ретроградним ходом, па будите опрезнији приликом договора са странцима. Сунце улази у астролошко поље љубави, доносећи вам богатији емотивни живот, као и сусрет са старом симпатијом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, који управља и вашом каријером, креће ретроградним ходом, чинећи вас нервознијим и конфузнијим. Могуће су саобраћајне и незгоде у дому. Уласком Сунца у Девицу, мораћете да се прилагодите неким новим условима пословања.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти Сунца у астролошкој кући менталног стања, захтевају више ангажовања уколико желите да нађете начин да неког убедите у оно што желите. Меркур креће ретроградним ходом, због чега можете бити склони погрешним одлукама. Пазите се у саобраћају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце улази у астролошку кућу посла, доносећи вам веће шансе за зараду, преко сарадње са особама чијим ћете захтевима морати да се прилагодите. Ретроградни ход Меркура опомиње на опрез са документима, уговорима, вредним ситницама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ретроградни Меркур, који влада вашим знаком и каријером, у опозицији са ретроградним Нептуном, симболом преваре, упозорава да будете опрезнији приликом потписивања важних уговора. Сунце улази у ваш знак, доносећи вам подршку особа на положају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Наглашен знак Девице, са Марсом, Сунцем и ретроградним Меркуром, чини вас нервознијим и омета ваше планове и реализацију идеја у вези сарадње са странцима. Аспекти Месеца са Ураном доносе вам ванредне трошкове. Опрез за воланом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Марсу у 11. астролошком пољу данас се придружило Сунце, а владалац тог поља, Меркур, кренуо је ретроградним ходом, што може одложити ваше планове и реализацију неких пословних замисли. Избегавајте потписивање уговора. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Меркур, владалац партнерских односа, креће ретроградним ходом, што може неповољно утицати на ваш емотивни живот. Сунце, које управља вашим контакатима са странцима и стручним усавршавањем, упозорава на опрез приликом потписивања уговора.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашена астролошка кућа иностранства и путовања, упозорава да избегавате склапање договоре са особама које живе у иностранству. Аспекти Сунца, које улази у Девицу са вашим владаоцем Сатурном, отежавају комуникацију са вољеном особом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Сунца, владаоца партнерских односа у астролошком пољу љубоморе и расправа, неповољно утичу на однос са вољеном особом, као и члановима породице. Меркуров ретроградни ход доноси опасност у саобраћају, као и подложност повредама у кући.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Опозиција између Сатурна у вашем знаку и Сунца у астролошкој кући партнерских односа, успорава реализацију ваших планова, ако сте фебруарска Риба. Ретроградни ход Меркура, који управља вашим емотивним животом, доноси размирице са вољеном особом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas