Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 23. avgust 2023. godine: Vodolije očekuju svađe sa najbližima, a Lavove uspeh na poslu

Jedan znak će morati da se pripazi u saobraćaju

1692771277_shutterstock_2266861579--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

Napomena: Čitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce ulazi u vašu astrološku kuću posla, donoseći vam nove poslovne šanse koje zahtevaju prilagođavanje novim okolnostima. Merkur, planeta logike i dogovora, kreće retrogradnim hodom, čineći vas sklonim pogrešnim odlukama i nelogičnim zaključcima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Merkur, koji upravlja vašim poslom i finansijama, kreće retrogradnim hodom, pa budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Sunce ulazi u astrološko polje ljubavi, donoseći vam bogatiji emotivni život, kao i susret sa starom simpatijom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, kreće retrogradnim hodom, čineći vas nervoznijim i konfuznijim. Moguće su saobraćajne i nezgode u domu. Ulaskom Sunca u Devicu, moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima poslovanja.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti Sunca u astrološkoj kući mentalnog stanja, zahtevaju više angažovanja ukoliko želite da nađete način da nekog ubedite u ono što želite. Merkur kreće retrogradnim hodom, zbog čega možete biti skloni pogrešnim odlukama. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce ulazi u astrološku kuću posla, donoseći vam veće šanse za zaradu, preko saradnje sa osobama čijim ćete zahtevima morati da se prilagodite. Retrogradni hod Merkura opominje na oprez sa dokumentima, ugovorima, vrednim sitnicama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Retrogradni Merkur, koji vlada vašim znakom i karijerom, u opoziciji sa retrogradnim Neptunom, simbolom prevare, upozorava da budete oprezniji prilikom potpisivanja važnih ugovora. Sunce ulazi u vaš znak, donoseći vam podršku osoba na položaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašen znak Device, sa Marsom, Suncem i retrogradnim Merkurom, čini vas nervoznijim i ometa vaše planove i realizaciju ideja u vezi saradnje sa strancima. Aspekti Meseca sa Uranom donose vam vanredne troškove. Oprez za volanom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Marsu u 11. astrološkom polju danas se pridružilo Sunce, a vladalac tog polja, Merkur, krenuo je retrogradnim hodom, što može odložiti vaše planove i realizaciju nekih poslovnih zamisli. Izbegavajte potpisivanje ugovora. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac partnerskih odnosa, kreće retrogradnim hodom, što može nepovoljno uticati na vaš emotivni život. Sunce, koje upravlja vašim kontakatima sa strancima i stručnim usavršavanjem, upozorava na oprez prilikom potpisivanja ugovora.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena astrološka kuća inostranstva i putovanja, upozorava da izbegavate sklapanje dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Aspekti Sunca, koje ulazi u Devicu sa vašim vladaocem Saturnom, otežavaju komunikaciju sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Sunca, vladaoca partnerskih odnosa u astrološkom polju ljubomore i rasprava, nepovoljno utiču na odnos sa voljenom osobom, kao i članovima porodice. Merkurov retrogradni hod donosi opasnost u saobraćaju, kao i podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Opozicija između Saturna u vašem znaku i Sunca u astrološkoj kući partnerskih odnosa, usporava realizaciju vaših planova, ako ste februarska Riba. Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, donosi razmirice sa voljenom osobom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas