Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 27. септембар 2023. године: Рибе могу ући у ТАЈНУ романсу, а Близанце очекује нервоза и одлагање обавеза

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 27. септембар

1695795221_shutterstock_1938555799--3-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

 

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у Рибама, у коњункцији са Сатурном, који управља вашом каријером, чини вас нестрпљивим у преподневним сатима, доносећи вам проблеме са старијима и надређенима. На некој прослави, у кафићу или ресторану, можете да упознате Лава.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Прелазак Месеца преко Сатурна у Рибама, делује подстицајно на вас ако радите у правосуђу, страном представништву или се бавите предаваштвом. Напети аспекти вашег владаоца Венере, симбола новца, упозоравају да избегавате непотребне трошкове.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Сатурну у астролошкој кући каријере приближио се Месец, што код вас појачава нервозу и доноси вам одлагање неких већ договорених послова. Напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, симболом комуникација, упозорава на опрез са финансијама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец близу планете амбиције, Сатурна, јунским Раковима доноси договоре са пословним сарадницима или рођацима из другог града или земље. Емотивни партнер проводи много времена на послу што већ почиње да вас иритира. Несаница.

Лав (23. 7 - 22. 8)

"Спој" Месеца и Сатурна у астролошкој кући новца, утиче на промене вашег расположења, а истовремено доноси шансе за зараду преко аранжмана са странцима. Због квадрата између Венере у вашем знаку и Урана, прилагодите се потребама вољене особе.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Владалац 11. астролошког поља, Месец, близу Сатурна у пољу партнерства, поподне образује опозицију са вашим владаоцем Меркуром, доносећи августовским Девицама конфликте са пријатељима и сарадницима. Емотивни партнер вам даје подршку.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Када Месец, који управља вашом каријером, једном месечно прелази преко Сатурна, планете кашњења, може доћи до одлагања неких пословних договора. На неком пословном скупу, у вечерњим сатима, очекује вас сусрет са веома харизматичном особом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Месеца, симбола осећања, близу Сатурна, планете истрајности у пољу љубави, повољно утичу на однос са партнером. Ваш владалац Плутон у напетом аспекту са Венером, симболом посла и новца, неповољно утиче на вашу финансијску ситуацију.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Сатурна у Рибама, који управљају вашим и партнеровим финансијама, подстичу вас да реализујете идеју о неком породичном послу. Могући су ванредни издаци. Позиција Меркура, слободним Стрелцима доноси познанство преко интернета.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн близу Месеца у астролошком пољу договора, инспирише вас и мотивише, уколико ваше занимање има везе са уметношћу или спортом. Брачни или дугогодишњи партнер спреман је да вам пружи и моралну и финансијску подршку.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Преко вашег сувладаоца, Сатурна, симбола кашњења, транзитира Месец, успоравајући или одлажући реализацију неких послова. Напет аспект између Венере и вашег владаоца Урана, доноси вам раздвајање од партнера, због неочекиваних околности.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец близу ретроградног Сатурна у вашем знаку у поподневним часовима прави секстил са Јупитером, владаоцем ваше каријере, доносећи вам увећање зараде преко аранжмана са странцима. Можете ући у тајну романсу са особом коју познајете преко посла.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas