Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 28. ФЕБРУАР: Близанци водите рачуна о трошковима; Стрелчеви упознају занимљиву особу

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 28. фебруар

1709107921_shutterstock_2053388195-9-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект који Месец данас прави са вашим владаоцем Плутоном, симболом моћи и новца, упозорава да избегавате расправе са надређенима. Аспекти Урана у астролошком пољу посла доносе вам ванредне трошкове. Добијате романтичну поруку од Близанаца.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Изазован аспект Месеца и Урана у вашем знаку чини вас склоним претераном трошењу новца. Позиција љубавних планета, ваше владаоца Венере и Марса, наговештава познанство са млађом особом на неком друштвеном догађају.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Спој вашег владаоца Меркура и Сатурна у деветој астролошкој кући, одговара Близанцима који раде у маркетингу, туризму или се баве послом који подразумава честа путовања. Позиција Месеца упозорава да се клоните непотребних трошкова.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ако не одложите договоре са странцима, неко ће се побринути да то учини уместо вас, што никако не бисте желели. Ваш владалац Месец у пољу приватности, доноси вам новац преко грађевинских и послова са некретнинама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

На краћем путу или предавању, слободни Лавови могу да упознају Вагу. Послушајте савет једног Стрелца. Позиција Месеца који образује аспет аспект са Ураном, владаоцем партнерских односа, доноси вам расправе са љубавним партнером.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Волели бисте да ваш емотивни партнер схвати да без вашег ангажовања не би успео у ономе што је замислио. Ваш владалац Меркур у тригону са Венером у астролошком пољу посла, доноси вам новац преко хонорарних пословних ангажмана.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко вашег знака, под утицајем Урана, који управља вашим љубавним животом, доноси вам раскиде или раздвајање од партнера због више силе. Новац стиже преко послова у медијима, на друштвеном пројекту, филму.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Сусрет са младоликом особом на семинару или неком виду стручног усавршавања. Са Месецом у астролошком пољу интуиције који прави напет аспект са Ураном, добијате сјајну идеју како да остварите пројекат са странцима. Опрез за воланом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Аспекти Месеца и Урана коме се приближава ваш владалац Јупитер, подстичу вашу амбицију када се ради о ангажовању у некој самосталној делатности. Преко неке друштвене мреже, можете да упознате некога ко вас неће оставити равнодушним.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере и вашег сувладаоца Урана опомињу на опрез приликом договора и потписивања уговора. Могући су непланирани трошкове. Рак вам шаље романтичну поруку. Опрез за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција Венере, планете љубави, доноси вам познанство преко пријатеља са интересантном особом. Аспекти вашег владаоца Урана и Месеца, доносе вам нове могућности за увећање прихода, нарочито ако послујете са странцима. Бол у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспект Месеца у астролошком пољу новца, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције. Можете да добијете примамљиву понуду ако се бавите неким креативним занимањем, спортом или образовањем. Страствени сусрет са Раком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas