Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. FEBRUAR: Blizanci vodite računa o troškovima; Strelčevi upoznaju zanimljivu osobu

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 28. februar

1709107921_shutterstock_2053388195-9-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt koji Mesec danas pravi sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Aspekti Urana u astrološkom polju posla donose vam vanredne troškove. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Izazovan aspekt Meseca i Urana u vašem znaku čini vas sklonim preteranom trošenju novca. Pozicija ljubavnih planeta, vaše vladaoca Venere i Marsa, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom na nekom društvenom događaju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Spoj vašeg vladaoca Merkura i Saturna u devetoj astrološkoj kući, odgovara Blizancima koji rade u marketingu, turizmu ili se bave poslom koji podrazumava česta putovanja. Pozicija Meseca upozorava da se klonite nepotrebnih troškova.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ako ne odložite dogovore sa strancima, neko će se pobrinuti da to učini umesto vas, što nikako ne biste želeli. Vaš vladalac Mesec u polju privatnosti, donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Na kraćem putu ili predavanju, slobodni Lavovi mogu da upoznaju Vagu. Poslušajte savet jednog Strelca. Pozicija Meseca koji obrazuje aspet aspekt sa Uranom, vladaocem partnerskih odnosa, donosi vam rasprave sa ljubavnim partnerom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Voleli biste da vaš emotivni partner shvati da bez vašeg angažovanja ne bi uspeo u onome što je zamislio. Vaš vladalac Merkur u trigonu sa Venerom u astrološkom polju posla, donosi vam novac preko honorarnih poslovnih angažmana.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uticajem Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam raskide ili razdvajanje od partnera zbog više sile. Novac stiže preko poslova u medijima, na društvenom projektu, filmu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Susret sa mladolikom osobom na seminaru ili nekom vidu stručnog usavršavanja. Sa Mesecom u astrološkom polju intuicije koji pravi napet aspekt sa Uranom, dobijate sjajnu ideju kako da ostvarite projekat sa strancima. Oprez za volanom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca i Urana kome se približava vaš vladalac Jupiter, podstiču vašu ambiciju kada se radi o angažovanju u nekoj samostalnoj delatnosti. Preko neke društvene mreže, možete da upoznate nekoga ko vas neće ostaviti ravnodušnim.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvladaoca Urana opominju na oprez prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Mogući su neplanirani troškove. Rak vam šalje romantičnu poruku. Oprez za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam poznanstvo preko prijatelja sa interesantnom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Urana i Meseca, donose vam nove mogućnosti za uvećanje prihoda, naročito ako poslujete sa strancima. Bol u leđima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekt Meseca u astrološkom polju novca, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete da dobijete primamljivu ponudu ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem. Strastveni susret sa Rakom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas