Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 7. фебруар 2024. године: Стрелчеве очекују ванредни трошкови, а Јарчеве сукоб са вољеном особом

Погледајте шта су вам звезде припремиле за ову среду

1707289994_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-astro.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом, планетом акције, али и сукоба и повреда, неповољно утиче на комуникацију са надређенима. Романтичан сусрет са старом симпатијом или особом од које вас дели већа разлика у годинама. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец данас "претиче" вашег владаоца Венеру у Јарцу, доносећи вам договор о неком креативном пројекту или сарадњи са странцима. Напет аспект Месеца и Марса, доноси расправе са вољеном особом, нарочито ако се ради о Шкорпији или Јарцу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са Месецом близу Марса у астролошкој кући опасности и финансија, избегавајте подизање кредита и ризичне инвестиције. Могуће је одлагање договора. Подложност повредама. Емотивни партнер планира одлазак на заједнички пут.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, симбол емоција, у коњункцији са Марсом у пољу партнерских односа, најављује расправе и љубоморне сцене са партнером. Слободне Ракове очекује сусрет са неким кога су недавно упознали преко посла и ко је оставио јак утисак на њих.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Спој Месеца и Марса у вашем шестом астролошком пољу, упозорава на опрез када се ради о односу према сарадницима и колегама, као и са документима. Добар аспект Венере, слободним Лавовима доноси љубав преко пословних контаката.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспект који данас образује Месец са Марсом у вашој астролошкој кући љубави и креативности, доноси вам трзавице и расправе са вољеном особом. Можете да очекујете увећање прихода преко посла са особама које живе у иностранству.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у Јарцу близу Марса, који управља вашим пословним али и љубавним животом, упозорава да се клоните конфликта са емотивним партнером, као и да будете опрезнији приликом инвестирања у нове пројекте. Избегавајте непотребне трошкове.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Позиција Месеца који управља деветим астролошким пољем, близу вашег владаоца Марса, неповољно утиче на комуникацију и сарадњу са странцима. Вољена особа планира да вас изненади позивом за одлазак на заједнички пут. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Марса у астролошкој кући посла, неповољно утиче на ваше финансије, доносећи вам ванредне издатке. Ипак, имате подршку особе од утицаја. Емотивни партнер нема довољно разумевања за вашу тренутну ситуацију на послу.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Марса у вашем знаку, чини вас енергичнијим, али и склоним наглим реакцијама. Зато, покушајте да избројите до десет пре него што нешто изјавите. Вољена особа не жели да толерише ваше понашање, јер сматра да сте ви главни кривац.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Марс близу Месеца, који управља вашим пословима, упозорава на опрез, ако сарађујете са особама које носе униформу на раду. Обратите пажњу на детаље приликом потписивања уговора. Емотивни партнер жели да вас изненади позивом на одлазак на краћи пут.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Коњункција Месеца и Марса у Јарцу, доноси вам чешће промене расположења и могућност расправе са једним пријатељем. Мораћете да одложите реализацију неких пословних планова. Вољена особа вам ставља до знања да очекује да поштујете договор с њом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas