Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 7. februar 2024. godine: Strelčeve očekuju vanredni troškovi, a Jarčeve sukob sa voljenom osobom

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za ovu sredu

1707289994_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-astro.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije, ali i sukoba i povreda, nepovoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima. Romantičan susret sa starom simpatijom ili osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec danas "pretiče" vašeg vladaoca Veneru u Jarcu, donoseći vam dogovor o nekom kreativnom projektu ili saradnji sa strancima. Napet aspekt Meseca i Marsa, donosi rasprave sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Škorpiji ili Jarcu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom blizu Marsa u astrološkoj kući opasnosti i finansija, izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije. Moguće je odlaganje dogovora. Podložnost povredama. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol emocija, u konjunkciji sa Marsom u polju partnerskih odnosa, najavljuje rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje susret sa nekim koga su nedavno upoznali preko posla i ko je ostavio jak utisak na njih.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Marsa u vašem šestom astrološkom polju, upozorava na oprez kada se radi o odnosu prema saradnicima i kolegama, kao i sa dokumentima. Dobar aspekt Venere, slobodnim Lavovima donosi ljubav preko poslovnih kontakata.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt koji danas obrazuje Mesec sa Marsom u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Možete da očekujete uvećanje prihoda preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Jarcu blizu Marsa, koji upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, upozorava da se klonite konflikta sa emotivnim partnerom, kao i da budete oprezniji prilikom investiranja u nove projekte. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca koji upravlja devetim astrološkim poljem, blizu vašeg vladaoca Marsa, nepovoljno utiče na komunikaciju i saradnju sa strancima. Voljena osoba planira da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički put. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Marsa u astrološkoj kući posla, nepovoljno utiče na vaše finansije, donoseći vam vanredne izdatke. Ipak, imate podršku osobe od uticaja. Emotivni partner nema dovoljno razumevanja za vašu trenutnu situaciju na poslu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec blizu Marsa u vašem znaku, čini vas energičnijim, ali i sklonim naglim reakcijama. Zato, pokušajte da izbrojite do deset pre nego što nešto izjavite. Voljena osoba ne želi da toleriše vaše ponašanje, jer smatra da ste vi glavni krivac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mars blizu Meseca, koji upravlja vašim poslovima, upozorava na oprez, ako sarađujete sa osobama koje nose uniformu na radu. Obratite pažnju na detalje prilikom potpisivanja ugovora. Emotivni partner želi da vas iznenadi pozivom na odlazak na kraći put.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija Meseca i Marsa u Jarcu, donosi vam češće promene raspoloženja i mogućnost rasprave sa jednim prijateljem. Moraćete da odložite realizaciju nekih poslovnih planova. Voljena osoba vam stavlja do znanja da očekuje da poštujete dogovor s njom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas