Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 1. ЈУЛ: Кога чека нова љубав, а кога промене на послу?

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за први дан месеца јула

1688202622_5c6b9fc9c7f584fca02e1dc946edffc57c21dca5.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Ако сте недавно били разочарани исходом неких разговора, врло брзо сте се сабрали и наставили ка циљу који сте зацртали. У свему томе вам помажу Водолија или Бик. Доста радите па је преко посла могућа и страствена романса са Вагом или Близанцима.

Бик

Са Јупитером и Ураном у вашем знаку и Месецом у пољу новца, немате намеру да одустанете од пројекта са странцима. Ваша скривена снага су ваши сарадници до чијег вам је мишљења веома стало. Интригира вас особа која се понаша прилично тајанствено.

Близанци

Са Месецом у Стрелцу, добро аспектованим у односу на Нептун у пољу каријере, треба да се окренете сарадњи са странцима, највероватније из прекоокеанских земаља. Прилика за дружење имате на претек, а Водолија вам даје до знања да мисли на вас.

Рак

Када вам владалац Месец прелази преко шестог астролошког поља, размишљате о великим пројектима и послу са странцима. Настојите да на фини начин привучете особу која вам се допада, јер тиха вода брег рони, а могуће је да се ради о Рибама.

Лав

Са много ентузијазма приступате послу преко кога имате могућност усавршавања или путовања у иностранство и желите да оставите добар утисак на особу која о томе одлучује. У љубави сте растрзани, јер вам осећања говоре једно, а разум друго.

Девица

Пред вама је интересантна пословна понуда, али још нисте упознати са детаљима уговора и то вам смета јер волите да тачно знате на чему сте. Један романтични Бик или упорни Јарац потрудиће се да вам покаже колико му значите.

Вага

Концентрација вам данас није јача страна, јер маштате о неким лепим стварима, али ако се бавите креативним радом, бићете успешни. На краћем путу или вечерњем догађају можете да упознате Стрелца или Лава, чијем ћете шарму тешко одолети.

Шкорпија

Одговара вам транзит Месеца преко Стрелца, јер вам доноси новац, могуће преко посла са некретнинама или заједничког посла са неким воденим знаком. Партнер очекује да му поклоните више пажње и времена, могуће да се ради о једном Стрелцу или Раку.

Стрелац

Имате шансе да знатно увећате своје приходе, преко посла који ће имати утицаја на даљи ток ваше каријере. Послушајте савет Бика или Риба. Превише сте критизерски настројени према партнеру, због чега вам је тешко да се опустите у вези са њим.

Јарац

Не прија вам Месец у вашем астролошком пољу ограничења, као ни Марс у Лаву који вам "краде" снагу, због чега не можете да дате свој максимум на послу. Допада вам се неко чији посао подразумева честа путовања, могуће неки Бик или Водолија.

Водолија

Држите се свог курса и не одступате, јер добро знате колико искуства имате у послу, у односу на оне који вам нису дорасли. У решавању финансијских проблема омета вас Сатурн у Рибама, односно, особа са којом сте некада радили. Лав мисли на вас.

Рибе

Они који су вам замерали што нисте довољно ангажовани у области коју одлично познајете биће изненађени када виде да сте их послушали. Прошлост поново куца на ваша врата, али сада сте решили да их отворите и видите се са старом симпатијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas