Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 1. JUL: Koga čeka nova ljubav, a koga promene na poslu?

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za prvi dan meseca jula

1688202622_5c6b9fc9c7f584fca02e1dc946edffc57c21dca5.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Ako ste nedavno bili razočarani ishodom nekih razgovora, vrlo brzo ste se sabrali i nastavili ka cilju koji ste zacrtali. U svemu tome vam pomažu Vodolija ili Bik. Dosta radite pa je preko posla moguća i strastvena romansa sa Vagom ili Blizancima.

Bik

Sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku i Mesecom u polju novca, nemate nameru da odustanete od projekta sa strancima. Vaša skrivena snaga su vaši saradnici do čijeg vam je mišljenja veoma stalo. Intrigira vas osoba koja se ponaša prilično tajanstveno.

Blizanci

Sa Mesecom u Strelcu, dobro aspektovanim u odnosu na Neptun u polju karijere, treba da se okrenete saradnji sa strancima, najverovatnije iz prekookeanskih zemalja. Prilika za druženje imate na pretek, a Vodolija vam daje do znanja da misli na vas.

Rak

Kada vam vladalac Mesec prelazi preko šestog astrološkog polja, razmišljate o velikim projektima i poslu sa strancima. Nastojite da na fini način privučete osobu koja vam se dopada, jer tiha voda breg roni, a moguće je da se radi o Ribama.

Lav

Sa mnogo entuzijazma pristupate poslu preko koga imate mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo i želite da ostavite dobar utisak na osobu koja o tome odlučuje. U ljubavi ste rastrzani, jer vam osećanja govore jedno, a razum drugo.

Devica

Pred vama je interesantna poslovna ponuda, ali još niste upoznati sa detaljima ugovora i to vam smeta jer volite da tačno znate na čemu ste. Jedan romantični Bik ili uporni Jarac potrudiće se da vam pokaže koliko mu značite.

Vaga

Koncentracija vam danas nije jača strana, jer maštate o nekim lepim stvarima, ali ako se bavite kreativnim radom, bićete uspešni. Na kraćem putu ili večernjem događaju možete da upoznate Strelca ili Lava, čijem ćete šarmu teško odoleti.

Škorpija

Odgovara vam tranzit Meseca preko Strelca, jer vam donosi novac, moguće preko posla sa nekretninama ili zajedničkog posla sa nekim vodenim znakom. Partner očekuje da mu poklonite više pažnje i vremena, moguće da se radi o jednom Strelcu ili Raku.

Strelac

Imate šanse da znatno uvećate svoje prihode, preko posla koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Poslušajte savet Bika ili Riba. Previše ste kritizerski nastrojeni prema partneru, zbog čega vam je teško da se opustite u vezi sa njim.

Jarac

Ne prija vam Mesec u vašem astrološkom polju ograničenja, kao ni Mars u Lavu koji vam "krade" snagu, zbog čega ne možete da date svoj maksimum na poslu. Dopada vam se neko čiji posao podrazumeva česta putovanja, moguće neki Bik ili Vodolija.

Vodolija

Držite se svog kursa i ne odstupate, jer dobro znate koliko iskustva imate u poslu, u odnosu na one koji vam nisu dorasli. U rešavanju finansijskih problema ometa vas Saturn u Ribama, odnosno, osoba sa kojom ste nekada radili. Lav misli na vas.

Ribe

Oni koji su vam zamerali što niste dovoljno angažovani u oblasti koju odlično poznajete biće iznenađeni kada vide da ste ih poslušali. Prošlost ponovo kuca na vaša vrata, ali sada ste rešili da ih otvorite i vidite se sa starom simpatijom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas