Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за суботу, 12.август: Близанце очекује увећање прихода, Ваги партнер намеће доминацију, Рибе креативне

Једном знаку љубавни партнер покушава да наметне своју вољу

1691819252_Shutterstock-astro.jpg
Oglas

Напомена: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Са Месецом у Раку, нагласак је на породичном животу и неком виду самосталне делатности, попут угоститељства, хотелијерства, туризма. Једва чекате да видите прве резултате договора са Девицом, нарочито ако сте рођени у другој декади знака.

Бик

Планирате краћи заједнички пут са љубавним партнером или млађим члановима породице. Договор о заједничком пројекту са Раком или Девицом биће постигнут, нарочито ако се ради о послу који захтева да поседујете неку креативну црту.

Близанци

Месец у астролошком пољу новца, у изазовном аспекту са Нептуном, планетом маште из поља каријере, доноси вам увећање прихода, нарочито ако се бавите уметношћу, дизајном, спортом. Покажите више разумевања за потребе чланова породице.

Рак

Позиција вашег владаоца Месеца, под упливом Сатурна из Риба, доноси вам повећу зараду преко заједничког аранжмана са емотивним или пословним партнером из иностранства. Једна Шкоприја или Јарац очекује да му посветите много више пажње.

Лав

Венера, планета љубави, лепоте, уживања и новца, хрли у сусрет вашем владаоцу Сунцу у вашем знаку, због чега ваша популарност расте, нарочито код супротног пола. Секстил са Месецом у јутарњим сатима, доноси вам позив од једног Рака.

Девица

Са Месецом у астролошкој кући планова, договарате се о заједничком пројекту са странцима, нарочито ако се бавите писањем, предаваштвом, издаваштвом. Аспект између Марса у вашем знаку и Нептуна, неповољно утиче на однос са партнером.

Вага

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере доносе вам увећање прихода преко сарадње са женама које су присутне у јавности, ма ког пола да сте. Љубавни партнер покушава да вам наметне своју вољу, нарочито ако се ради о Шкорпији.

Шкорпија

Заједно са љубавним или пословним партнером, спремни сте да се максимално ангажујете на пословном пројекту који има везе са неком креативном делатношћу, медицином, фармацијом или спортом. Могућ одлазак на пут у иностранство са љубавним партнером.

Стрелац

Одговара вам наглашен знак Лава, јер подстиче вашу амбицију и креативност да остварите оно што желите. Месец у осмом пољу доноси вам зараду преко послова са пружањем услуга, туризмом, некретнинама, транспортом. Добијате позив за излазак од Овна.

Јарац

Са Месецом у седмом астролошком пољу, у тригону са Сатурном, договарате се са љубавним или пословним партнером о реализацији заједничког пројекта. Избегавајте ризичне финансијске трансакције у преподневним сатима. Један Бик мисли на вас.

Водолија

Месец у астролошкој кући посла, под упливом вашег владаоца Урана, може вам донети увећање прихода преко купопродаје некретнина, угоститељства, туризма, пружања транспортних услуга. Могући су ванредни трошкови у преподневним сатима.


Рибе

Напет аспект између Венере у астролошкој кући посла и Нептуна у вашем знаку, може вас довести у заблуду када се ради о особи са посла којој се допадате. Месец у пољу ентузијазма и креативности, доноси успех научницима, уметницима, спортистима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas