Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za subotu, 12.avgust: Blizance očekuje uvećanje prihoda, Vagi partner nameće dominaciju, Ribe kreativne

Jednom znaku ljubavni partner pokušava da nametne svoju volju

1691819252_Shutterstock-astro.jpg
Oglas

Napomena: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sa Mesecom u Raku, naglasak je na porodičnom životu i nekom vidu samostalne delatnosti, poput ugostiteljstva, hotelijerstva, turizma. Jedva čekate da vidite prve rezultate dogovora sa Devicom, naročito ako ste rođeni u drugoj dekadi znaka.

Bik

Planirate kraći zajednički put sa ljubavnim partnerom ili mlađim članovima porodice. Dogovor o zajedničkom projektu sa Rakom ili Devicom biće postignut, naročito ako se radi o poslu koji zahteva da posedujete neku kreativnu crtu.

Blizanci

Mesec u astrološkom polju novca, u izazovnom aspektu sa Neptunom, planetom mašte iz polja karijere, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite umetnošću, dizajnom, sportom. Pokažite više razumevanja za potrebe članova porodice.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, pod uplivom Saturna iz Riba, donosi vam poveću zaradu preko zajedničkog aranžmana sa emotivnim ili poslovnim partnerom iz inostranstva. Jedna Škoprija ili Jarac očekuje da mu posvetite mnogo više pažnje.

Lav

Venera, planeta ljubavi, lepote, uživanja i novca, hrli u susret vašem vladaocu Suncu u vašem znaku, zbog čega vaša popularnost raste, naročito kod suprotnog pola. Sekstil sa Mesecom u jutarnjim satima, donosi vam poziv od jednog Raka.

Devica

Sa Mesecom u astrološkoj kući planova, dogovarate se o zajedničkom projektu sa strancima, naročito ako se bavite pisanjem, predavaštvom, izdavaštvom. Aspekt između Marsa u vašem znaku i Neptuna, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom.

Vaga

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere donose vam uvećanje prihoda preko saradnje sa ženama koje su prisutne u javnosti, ma kog pola da ste. Ljubavni partner pokušava da vam nametne svoju volju, naročito ako se radi o Škorpiji.

Škorpija

Zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom, spremni ste da se maksimalno angažujete na poslovnom projektu koji ima veze sa nekom kreativnom delatnošću, medicinom, farmacijom ili sportom. Moguć odlazak na put u inostranstvo sa ljubavnim partnerom.

Strelac

Odgovara vam naglašen znak Lava, jer podstiče vašu ambiciju i kreativnost da ostvarite ono što želite. Mesec u osmom polju donosi vam zaradu preko poslova sa pružanjem usluga, turizmom, nekretninama, transportom. Dobijate poziv za izlazak od Ovna.

Jarac

Sa Mesecom u sedmom astrološkom polju, u trigonu sa Saturnom, dogovarate se sa ljubavnim ili poslovnim partnerom o realizaciji zajedničkog projekta. Izbegavajte rizične finansijske transakcije u prepodnevnim satima. Jedan Bik misli na vas.

Vodolija

Mesec u astrološkoj kući posla, pod uplivom vašeg vladaoca Urana, može vam doneti uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina, ugostiteljstva, turizma, pružanja transportnih usluga. Mogući su vanredni troškovi u prepodnevnim satima.


Ribe

Napet aspekt između Venere u astrološkoj kući posla i Neptuna u vašem znaku, može vas dovesti u zabludu kada se radi o osobi sa posla kojoj se dopadate. Mesec u polju entuzijazma i kreativnosti, donosi uspeh naučnicima, umetnicima, sportistima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas