Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 15. ЈУЛ: Бикови избегавајте трошкове, Шкорпијама могућ пут у иностранство

Шта нас очекује првог дана викенда

1689403807_73c4591c749d30ef95808c3dea393e3059f65558.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Улазак Месеца у знак Рака, касно поподне, под утицајем вашег владаоца Марса, планете иницијативе, подстиче вашу жељу за покретањем приватног бизниса. Сарадња са женама доноси вам успех, ако се бавите креативним послом, ма ког пола да сте.

Бик

Одговара вам позиција вашег владаоца Венере, симбола новца, ако планирате сређивање стамбеног или пословног простора. Због напетог аспекта између Јупитера у вашем знаку и Меркура, избегавајте непотребне трошкове. Имате подршку Риба и Девице.

Близанци

Врло сте амбициозни и маштате о неким великим пословним пројектима. Месец, у вечерњим сатима улази у вашу астролошку кућу посла и новца, доносећи вам контакте са особама које живе у иностранству, нарочито ако се бавите приватним бизнисом.

Рак

Ваш владалац, Месец, предвече улази у ваш знак, под добрим утицајима Меркура и Јупитера, планета бизниса и богатства, доносећи вам контакте и договоре са особама које су присутне у јавности. Емотивни партнер покушава да вам намете своју вољу.

Лав

Присуство Месеца, симбола променљивог расположења, у кући подсвести чини вас узнемиреним, али појачава вашу интуицију. Добри аспекти са планетом бизниса у вашем знаку и Марсом у кући новца, доносе вам договоре о новим пословним аранжманима.

Девица

Месец, симбол визија, у астролошком пољу неочекиваних околности, доноси могућност договора са особом која присутна у јавности. Новац вам притиче из више извора, уколико се бавите неком креативном делатношћу или спортом. Избегавајте алкохол.

Вага

Улазак Месеца у знак Рака, доноси вам промене у каријери и трошкове у вези са сређивањем стамбеног простора. Са наглашеним знаком Лава, имате подршку угледних и утицајних особа, док наглашен знак Бика приватницима повећава могућности за зараду.

Шкорпија

Са Месецом у Раку правите планове са брачним или дугогодишњим партнером о одласку на дужи пут у иностранство. Моћна позиција вашег владаоца, ретроградног Плутона, на степену Марсове егзалтације, одговара уметницима и спортистима.

Стрелац

Ваш владалац Јупитер, симбол богатства, срећних околности и оптимизма под утицајем Месеца из куће новца и ризика, доноси вам успех. Може вам се указати сјајна шанса за увећање прихода преко посла са купопродајом некретнина. Избегавајте алкохол.

Јарац

Месец у добром аспекту са вашим владаоцем Сатурном, симболом искуства и амбиције, доноси новац грађевинцима, земљорадницима, геолозима, археолозима. И ваш емотивни живот је под упливом Месеца што вам поподне може донети романтичан сусрет са Рибама.

Водолија

Прелазак Месеца преко знака Рака, у добром аспекту са вашим сувладаоцем Сатурном, доноси вам увећање зараде преко сарадње са сарадницима од поверења. Касно поподне, добијате позив за излазак од Близанаца или Ваге. Могуће стомачне тегобе.

Рибе

Одговара вам транзит Месеца преко знака Рака, ако се бавите неком креативном делатношћи или спортом. Меркур, који управља вашим љубавним животом, касно поподне наговештава могућност сусрета са заузетом особом. Бик и Девица мисле на вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas