Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JUL: Bikovi izbegavajte troškove, Škorpijama moguć put u inostranstvo

Šta nas očekuje prvog dana vikenda

1689403807_73c4591c749d30ef95808c3dea393e3059f65558.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Ulazak Meseca u znak Raka, kasno popodne, pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, podstiče vašu želju za pokretanjem privatnog biznisa. Saradnja sa ženama donosi vam uspeh, ako se bavite kreativnim poslom, ma kog pola da ste.

Bik

Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, ako planirate sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Zbog napetog aspekta između Jupitera u vašem znaku i Merkura, izbegavajte nepotrebne troškove. Imate podršku Riba i Device.

Blizanci

Vrlo ste ambiciozni i maštate o nekim velikim poslovnim projektima. Mesec, u večernjim satima ulazi u vašu astrološku kuću posla i novca, donoseći vam kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Rak

Vaš vladalac, Mesec, predveče ulazi u vaš znak, pod dobrim uticajima Merkura i Jupitera, planeta biznisa i bogatstva, donoseći vam kontakte i dogovore sa osobama koje su prisutne u javnosti. Emotivni partner pokušava da vam namete svoju volju.

Lav

Prisustvo Meseca, simbola promenljivog raspoloženja, u kući podsvesti čini vas uznemirenim, ali pojačava vašu intuiciju. Dobri aspekti sa planetom biznisa u vašem znaku i Marsom u kući novca, donose vam dogovore o novim poslovnim aranžmanima.

Devica

Mesec, simbol vizija, u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, donosi mogućnost dogovora sa osobom koja prisutna u javnosti. Novac vam pritiče iz više izvora, ukoliko se bavite nekom kreativnom delatnošću ili sportom. Izbegavajte alkohol.

Vaga

Ulazak Meseca u znak Raka, donosi vam promene u karijeri i troškove u vezi sa sređivanjem stambenog prostora. Sa naglašenim znakom Lava, imate podršku uglednih i uticajnih osoba, dok naglašen znak Bika privatnicima povećava mogućnosti za zaradu.

Škorpija

Sa Mesecom u Raku pravite planove sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom o odlasku na duži put u inostranstvo. Moćna pozicija vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona, na stepenu Marsove egzaltacije, odgovara umetnicima i sportistima.

Strelac

Vaš vladalac Jupiter, simbol bogatstva, srećnih okolnosti i optimizma pod uticajem Meseca iz kuće novca i rizika, donosi vam uspeh. Može vam se ukazati sjajna šansa za uvećanje prihoda preko posla sa kupoprodajom nekretnina. Izbegavajte alkohol.

Jarac

Mesec u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom iskustva i ambicije, donosi novac građevincima, zemljoradnicima, geolozima, arheolozima. I vaš emotivni život je pod uplivom Meseca što vam popodne može doneti romantičan susret sa Ribama.

Vodolija

Prelazak Meseca preko znaka Raka, u dobrom aspektu sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam uvećanje zarade preko saradnje sa saradnicima od poverenja. Kasno popodne, dobijate poziv za izlazak od Blizanaca ili Vage. Moguće stomačne tegobe.

Ribe

Odgovara vam tranzit Meseca preko znaka Raka, ako se bavite nekom kreativnom delatnošći ili sportom. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom, kasno popodne nagoveštava mogućnost susreta sa zauzetom osobom. Bik i Devica misle na vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas