Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 22. ЈУЛ: Ваге избегавајте непотребне трошкове, а ЈЕДАН ЗНАК очекује тајна романса

Шта нам кажу звезде за први дан викенда

1690009968_shutterstock_2148622903.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Узајамни аспекти планета у астролошким кућама новца, посла и каријере, у поподневним сатима, доносе зараду Овновима који се баве услужним делатностима, хотелијерством, угоститељством купопродајом некретнина, архитектуром, грађевинским радовима.

Бик

Велики "земљани" тригон планета у вашим пољима личности, креативности и контаката са странцима, отвара вам могућности за нове изворе прихода. Изазовни аспекти вашег владаоца Венере, захтевају прилагођавање неким новим околностима на послу.

Близанци

Са изазовним аспектима вашег владаоца Меркура, жури вам се да нешто завршите, нарочито ако се бавите динамичним послом, едукацијом младих или ваше занимање има везе са спортским активностима. Пуни сте идеја које се односе на нове пројекте.

Рак

Аспекти вашег владаоца Месеца са Јупитером, Ураном и Плутоном, доносе вам успех у послу који има везе са некретнинама, угоститељством, пружањем услуга. Ангажовани сте у планирању пројекта са емотивним или пословним партнером.

Лав

Квадрат између Меркура у вашем знаку и Јупитера у кући каријере, подстиче ваше амбиције и потребу да заблистате и са својим идејама и са својим талентима и знањем. Транзит Месеца преко Девице, доноси вам новац преко контаката са странцима.

Девица

Транзит Месеца преко вашег знака, под упливом планета из поља посла и контаката са странцима, доноси вам зараду преко аранжмана са Биком и Јарцем. Аспекти вашег владаоца Меркура, опомињу да консултујете стручњака ако имате судски процес.

Вага

Месец у вашој астролошкој кући маште и инспирације прави добре аспекте са планетама новца, просперитета и неочекиваних околности, доносећи вам увећање прихода преко паралелних или хонорарних послова. Избегавајте непотребне трошкове.

Шкорпија

Међусобни аспекти планета у земљаним знацима, одговарају Шкорпијама које су преко посла присутне у јавности, уметницима, спортистима. Позиција вашег владаоца Марса, симбола страсти, чини вас толерантнијим у комуникацији са емотивним партнером.

Стрелац

Аспекти Месеца у астролошкој кући каријере, доносе надахнуће уметницима и мотивацију спортистима. Меркур, који управља вашим љубавним животом, под упливом вашег владаоца Јупитера из хедонистичког Бика наговештава улазак у тајну романсу на послу.

Јарац

Аспекти Месеца са моћним Плутоном у вашем знаку и планетама у Бику и Девици, повољно утичу на реализацију ваших планова када је реч о неким уметничким пројектима, спортским активностима, издавачкој делатности, као и судским процесима.

Водолија

Међусобни тригони између вашег владаоца Урана, Месеца, Јупитера и Плутона, доносе вам увећање прихода преко породичног бизниса, рада у банкарском сектору, посла који подразумева руковање новцем или одређену дозу ризика и опасности.

 Рибе

Позиција Марса и Сатурна опомиње да треба да потражите помоћ стручњака у решавању проблема који вас мучи. Опозиција између вашег владаоца Нептуна и Месеца, који управља вашим емотивним животом, чини вас склоним заљубљивању, маштању и заблудама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas