Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JUL: Vage izbegavajte nepotrebne troškove, a JEDAN ZNAK očekuje tajna romansa

Šta nam kažu zvezde za prvi dan vikenda

1690009968_shutterstock_2148622903.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Uzajamni aspekti planeta u astrološkim kućama novca, posla i karijere, u popodnevnim satima, donose zaradu Ovnovima koji se bave uslužnim delatnostima, hotelijerstvom, ugostiteljstvom kupoprodajom nekretnina, arhitekturom, građevinskim radovima.

Bik

Veliki "zemljani" trigon planeta u vašim poljima ličnosti, kreativnosti i kontakata sa strancima, otvara vam mogućnosti za nove izvore prihoda. Izazovni aspekti vašeg vladaoca Venere, zahtevaju prilagođavanje nekim novim okolnostima na poslu.

Blizanci

Sa izazovnim aspektima vašeg vladaoca Merkura, žuri vam se da nešto završite, naročito ako se bavite dinamičnim poslom, edukacijom mladih ili vaše zanimanje ima veze sa sportskim aktivnostima. Puni ste ideja koje se odnose na nove projekte.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Jupiterom, Uranom i Plutonom, donose vam uspeh u poslu koji ima veze sa nekretninama, ugostiteljstvom, pružanjem usluga. Angažovani ste u planiranju projekta sa emotivnim ili poslovnim partnerom.

Lav

Kvadrat između Merkura u vašem znaku i Jupitera u kući karijere, podstiče vaše ambicije i potrebu da zablistate i sa svojim idejama i sa svojim talentima i znanjem. Tranzit Meseca preko Device, donosi vam novac preko kontakata sa strancima.

Devica

Tranzit Meseca preko vašeg znaka, pod uplivom planeta iz polja posla i kontakata sa strancima, donosi vam zaradu preko aranžmana sa Bikom i Jarcem. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, opominju da konsultujete stručnjaka ako imate sudski proces.

Vaga

Mesec u vašoj astrološkoj kući mašte i inspiracije pravi dobre aspekte sa planetama novca, prosperiteta i neočekivanih okolnosti, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Škorpija

Međusobni aspekti planeta u zemljanim znacima, odgovaraju Škorpijama koje su preko posla prisutne u javnosti, umetnicima, sportistima. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, simbola strasti, čini vas tolerantnijim u komunikaciji sa emotivnim partnerom.

Strelac

Aspekti Meseca u astrološkoj kući karijere, donose nadahnuće umetnicima i motivaciju sportistima. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera iz hedonističkog Bika nagoveštava ulazak u tajnu romansu na poslu.

Jarac

Aspekti Meseca sa moćnim Plutonom u vašem znaku i planetama u Biku i Devici, povoljno utiču na realizaciju vaših planova kada je reč o nekim umetničkim projektima, sportskim aktivnostima, izdavačkoj delatnosti, kao i sudskim procesima.

Vodolija

Međusobni trigoni između vašeg vladaoca Urana, Meseca, Jupitera i Plutona, donose vam uvećanje prihoda preko porodičnog biznisa, rada u bankarskom sektoru, posla koji podrazumeva rukovanje novcem ili određenu dozu rizika i opasnosti.

 Ribe

Pozicija Marsa i Saturna opominje da treba da potražite pomoć stručnjaka u rešavanju problema koji vas muči. Opozicija između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca, koji upravlja vašim emotivnim životom, čini vas sklonim zaljubljivanju, maštanju i zabludama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas