Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 25. НОВЕМБАР: Лавови обратите пажњу на партнера, Рибама следи увећање прихода

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1700899138_shutterstock_1891483501-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Наглашена астролошка кућа посла у коју данас улази и Месец, доноси вам увећање прихода, али и ванредне издатке. Због изазовног аспекта са вашим владаоцем Марсом, могуће су расправе са вољеном особом и колегиницама. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец улази у ваш знак у коме се већ налазе Јупитер и Уран, чинећи вас склоним претеривању у трошењу новца, храни и осталим животним задовољствима. Секстил са Сатурном, доноси вам зараду преко аранжмана са странцима. Проблеми због партнерове љубоморе.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Бику данас подстиче вашу интуицију, док вам аспект вашег владаоца Меркура са Венером, доноси новчане добитке, ако се бавите неком јавном делатношћу, адвокатуром, дипломатијом. Вољена особа не може да сакрије љубомору и посесивност.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашен знак Бика у који данас улази и ваш владалац Месец доноси вам увећање прихода преко срадње са странцима и послова који подразумевају чешћа путовања. Брачни или дугогодишњи партнер има потребу да вам наметне своју вољу и мишљење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Напет аспект између вашег владаоца Сунца и Месеца упозорава да избегавате расправе са надређенима и дугогодишњим партнером. Одговара вам позиција Меркура, планете договора, који управља вашим послом, ако се бавите креативном делатношћу или спортом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Бика повољно утиче на реализацију послова у вези са некретнинама и грађевинским радовима. Аспекти вашег владаоца Меркура доносе вам зараду преко неких "тезги". Романса са шармантном особом коју познајете преко пословних контаката.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Марс у астролошком пољу менталног стања прави напет аспект са Месецом чинећи вас данас нервознијим и нестрпљивијим. Изазован аспект између вашег владаоца Венере и Урана, који управља вашим љубавним животом, мења планове са партнером.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Препуна седма астролошка кућа у коју данас улази и Месец,одговара Шкорпијама које се баве уметношћу, адвокатуром. Позиција Венере, владаоца партнерских односа, доноси вам раздвајање од вољене особе због неочекиваних околности.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Спој Месеца и вашег владаоца Јупитера, планете среће и новца, у астролошком пољу посла, доносе вам финансијску сатисфакцију преко посла са особама које живе у иностранству. Неко ће пожелети да пређе границу пријатељства са вама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн образује добар аспект са Месецом у астролошкој кући љубави и креативности, што на пословном плану погодује уметницима. А на љубавном плану, може да вам донесе познанство са интересантном особом преко интернета.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Наглашено астролошко поље приватности, одговара Водолијама које имају пордичну фирму или се баве неким другим видом самосталне делатности. Аспект између вашег владаоца Урана и Венере, доноси вам упознавање с неким на путу или предавању.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца у астролошкој кући менталног стања појачава вашу интуицију, а секстил са Сатурном у вашем знаку, доноси вам увећање прихода. Дописивање са особом коју познајете преко пословних конатака, може да прерасте у нешто озбиљније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas