Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 9. СЕПТЕМБАР: Бикови избегавајте расправе, Стрелчеви обратите пажњу на финансије

Сазнајте шта вам звезде предвиђају у љубави, здрављу и на послу

1694243921_97543c97541d9763ede209b011da043388552a8f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошкој кући приватности, у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, доноси вам несугласице са емотивним или пословним партнером. Слободни Овнови, на неком јавном скупу, могу да упознају атрактивну особу. Подложност повредама у кући.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашена позиција Месеца у Раку, под утицајем Јупитера, планете контаката са странцима из вашег знака, доноси новац рођенима у другој декади. Избегавајте расправе са женама. Вољена особа очекује вашу подршку. Проверите хормонски статус.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између Месеца у астролошком пољу новца и вашег владаоца Меркура, доноси вам зараду преко интелектуалних и занимања која захтевају мануелну спретност. Могуће су расправе са брачним или дугогодишњим партнером. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошкој кући личности, под утицајем Марса у кући приватног живота, неповољно утиче на ваш однос са емотивним партнером и члановима породице. Пословна ситуација је нешто боља јер доноси зараду, али могући су ванредни трошкови.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиције Месеца, као и вашег владаоца Сунца, данас вам иду у прилог јер подстичу вашу машту и мотивацију, доносећи успех и новац уметницима и спортистима. Контакт са странцима омогућава вам планирање пројекта на дуже стазе. Пазите се за воланом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Квадрат између Марса у астролошкој кући посла и Месеца, одлаже реализацију ваших планова или дружење са пријатељима. Ипак, позиција Меркура, који управља вашим знаком, повољно утиче на пословне договоре са странцима. Чувајте вредне ситнице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Некадашњи сарадници желе да обнове сарадњу са вама, нарочито ако се бавите неким креативним занимањем. Због Марса, симбола акције али и сукоба у вашем знаку под утицајем Месеца, клоните се расправа са вољеном особом и члановима породице.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Због напетог аспекта између вашег владаоца Марса и Месеца у Раку, могуће је одлагање пословног договора са особама из иностранства. Заузета особа даје вам до знања да жели нешто више од пријатељског односа са вама. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Наглашене позиције вашег владаоца Јупитера и Месеца у астролошким пољима посла и новца, доносе вам солидне шансе за успостављање сарадње са странцима. Добијате позив за излазак од Водолије. Избегавајте ризичне финансијске трансакције.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца и Нептуна, симбола маште и инспирације, доносе вам успех и зараду ако сте присутни у јавности, преко креативног посла. Клоните се расправа са сарадницима, као и са емотивним партнером и члановима породице. Нервна напетост.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Астероид Ерос у вашем знаку чини вас популарним и омиљеним у друштву супротног пола. Аспект између Месеца у астролошком пољу свакодневице и вашег владаоца Урана, повољно делује на ваше послове, ако сте приватник. Могућ одлазак на пут са Лавом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспекти Месеца у астролошкој кући љубави, у вечерњим сатима, наговештавају страствени сусрет са неким воденим знаком. Позиције Нептуна и Марса, планета креативности и акције, одговарају мартовским Рибама. Избегавајте расправе са партнером.

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas