Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. SEPTEMBAR: Bikovi izbegavajte rasprave, Strelčevi obratite pažnju na finansije

Saznajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, zdravlju i na poslu

1694243921_97543c97541d9763ede209b011da043388552a8f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući privatnosti, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam nesuglasice sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Slobodni Ovnovi, na nekom javnom skupu, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Podložnost povredama u kući.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera, planete kontakata sa strancima iz vašeg znaka, donosi novac rođenima u drugoj dekadi. Izbegavajte rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje vašu podršku. Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju novca i vašeg vladaoca Merkura, donosi vam zaradu preko intelektualnih i zanimanja koja zahtevaju manuelnu spretnost. Moguće su rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući ličnosti, pod uticajem Marsa u kući privatnog života, nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Poslovna situacija je nešto bolja jer donosi zaradu, ali mogući su vanredni troškovi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicije Meseca, kao i vašeg vladaoca Sunca, danas vam idu u prilog jer podstiču vašu maštu i motivaciju, donoseći uspeh i novac umetnicima i sportistima. Kontakt sa strancima omogućava vam planiranje projekta na duže staze. Pazite se za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Kvadrat između Marsa u astrološkoj kući posla i Meseca, odlaže realizaciju vaših planova ili druženje sa prijateljima. Ipak, pozicija Merkura, koji upravlja vašim znakom, povoljno utiče na poslovne dogovore sa strancima. Čuvajte vredne sitnice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Nekadašnji saradnici žele da obnove saradnju sa vama, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Zbog Marsa, simbola akcije ali i sukoba u vašem znaku pod uticajem Meseca, klonite se rasprava sa voljenom osobom i članovima porodice.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Raku, moguće je odlaganje poslovnog dogovora sa osobama iz inostranstva. Zauzeta osoba daje vam do znanja da želi nešto više od prijateljskog odnosa sa vama. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Naglašene pozicije vašeg vladaoca Jupitera i Meseca u astrološkim poljima posla i novca, donose vam solidne šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca i Neptuna, simbola mašte i inspiracije, donose vam uspeh i zaradu ako ste prisutni u javnosti, preko kreativnog posla. Klonite se rasprava sa saradnicima, kao i sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Nervna napetost.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroid Eros u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola. Aspekt između Meseca u astrološkom polju svakodnevice i vašeg vladaoca Urana, povoljno deluje na vaše poslove, ako ste privatnik. Moguć odlazak na put sa Lavom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca u astrološkoj kući ljubavi, u večernjim satima, nagoveštavaju strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Pozicije Neptuna i Marsa, planeta kreativnosti i akcije, odgovaraju martovskim Ribama. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas