Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ ЗА 2. СЕПТЕМБАР: Бикови обратите пажњу на емотивног партнера, Овнове очекује ново познанство

Сазнајте шта вам данас доноси Месец у Овну

1693637684_shutterstock_2187950327-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспекти Месеца у вашем знаку доносе мање породичне расправе у јутарњим сатима. Пословна ситуација је боља, мада још не успевате да нађете заједнички језик са особама које одлучују о важном пројекту. Познанство са Лавом преко пријатеља.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Када Месец прелази астролошког поља ограничења, нисте превише расположени за пословне договоре. Могуће су несугласице са емотивним партнером због ваше потребе за драматизовањем или претеривања у трошењу новца. Опасност од кључале воде.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Позиција Месеца и вашег владаоца Меркура, планете логике и посла, захтева прилагођавање новонасталим околностима. Преко неке друштевене мреже можете да упознате Водолију или Стрелца, а на краћем путу или предавању, Лава или Овна.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Са вашим владаоцем Месецом у астролошком пољу каријере можете да зарадите новац преко сарадње са особама из немачког говорног подручја. Ипак, обратите више пажње на детаље договора или уговора. Допада вам се неко кога познајете преко посла.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Транзит Месеца преко 11. астролошке куће, може донети мање неспоразуме, када је реч о договорима са странцима. Финансијска ситуација захтева да узмете у обзир околности које вам тренутно не одговарају. Очекује вас страствени сусрет са Овном.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због аспекта између Месеца и вашег владаоца Меркура склонисте нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Ипак, аранжмани са некадашњим партнерима могу ањ показати као успешни и исплативи, Нешто што радите у тајности може бити обелодањено.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца у односу на Марс, планету акције у вашем знаку, у јутарњим сатима, може изазвати мање несугласице са емотивним али и пословним партнерима. Ваша финансијска ситуација се стабилизује захваљујући једном Бику и Водолији.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Упркос бројним обавезама које вас данас очекују, указују вам се и добре шансе за зараду, нарочито преко немачког језичког подручја. Однос са емотивним партнером може се наћи на испиту, будући да он не одустаје од неких својих идеја и планова.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Полусекстил између Месеца и вашег владаоца Јупитера, у јутарњим сатима доноси вам новац, највише због ваших креативних замисли. На неком путу у иностранству, семинару или предавању, можете да упознате некога ко ће вас заинтригирати.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Позиција Месеца у односу на планету сукоба у Ваги, у јутарњим сатима, доноси мање несугласице са љубавним или пословним партнером и члановима породице. Особа на положају нема довољно лсуха за ваше идеје. Имате подршку Бика и Ваге.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Добар аспект између Месеца и планете љубави, наговештава могућност сусрета са старом симпатијом, на краћем путу или пословном састанку. Договор са Девицом или Биком, може вам донети ефикасно решење финансијских проблема. Бол у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Мада сте данас помало нервозни и расејани, Месечев аспект са Венером даје вам подстрек и на пословном и на љубавном плану. Неко покушава да одложи састанак који би требало да дефинише вашу финансијску ситуацију. Имате подршку једног Бика и Јарца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas