Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU ZA 2. SEPTEMBAR: Bikovi obratite pažnju na emotivnog partnera, Ovnove očekuje novo poznanstvo

Saznajte šta vam danas donosi Mesec u Ovnu

1693637684_shutterstock_2187950327-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u vašem znaku donose manje porodične rasprave u jutarnjim satima. Poslovna situacija je bolja, mada još ne uspevate da nađete zajednički jezik sa osobama koje odlučuju o važnom projektu. Poznanstvo sa Lavom preko prijatelja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Kada Mesec prelazi astrološkog polja ograničenja, niste previše raspoloženi za poslovne dogovore. Moguće su nesuglasice sa emotivnim partnerom zbog vaše potrebe za dramatizovanjem ili preterivanja u trošenju novca. Opasnost od ključale vode.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planete logike i posla, zahteva prilagođavanje novonastalim okolnostima. Preko neke društevene mreže možete da upoznate Vodoliju ili Strelca, a na kraćem putu ili predavanju, Lava ili Ovna.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkom polju karijere možete da zaradite novac preko saradnje sa osobama iz nemačkog govornog područja. Ipak, obratite više pažnje na detalje dogovora ili ugovora. Dopada vam se neko koga poznajete preko posla.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko 11. astrološke kuće, može doneti manje nesporazume, kada je reč o dogovorima sa strancima. Finansijska situacija zahteva da uzmete u obzir okolnosti koje vam trenutno ne odgovaraju. Očekuje vas strastveni susret sa Ovnom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura skloniste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Ipak, aranžmani sa nekadašnjim partnerima mogu anj pokazati kao uspešni i isplativi, Nešto što radite u tajnosti može biti obelodanjeno.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca u odnosu na Mars, planetu akcije u vašem znaku, u jutarnjim satima, može izazvati manje nesuglasice sa emotivnim ali i poslovnim partnerima. Vaša finansijska situacija se stabilizuje zahvaljujući jednom Biku i Vodoliji.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Uprkos brojnim obavezama koje vas danas očekuju, ukazuju vam se i dobre šanse za zaradu, naročito preko nemačkog jezičkog područja. Odnos sa emotivnim partnerom može se naći na ispitu, budući da on ne odustaje od nekih svojih ideja i planova.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Polusekstil između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, u jutarnjim satima donosi vam novac, najviše zbog vaših kreativnih zamisli. Na nekom putu u inostranstvu, seminaru ili predavanju, možete da upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u odnosu na planetu sukoba u Vagi, u jutarnjim satima, donosi manje nesuglasice sa ljubavnim ili poslovnim partnerom i članovima porodice. Osoba na položaju nema dovoljno lsuha za vaše ideje. Imate podršku Bika i Vage.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt između Meseca i planete ljubavi, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom, na kraćem putu ili poslovnom sastanku. Dogovor sa Devicom ili Bikom, može vam doneti efikasno rešenje finansijskih problema. Bol u leđima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mada ste danas pomalo nervozni i rasejani, Mesečev aspekt sa Venerom daje vam podstrek i na poslovnom i na ljubavnom planu. Neko pokušava da odloži sastanak koji bi trebalo da definiše vašu finansijsku situaciju. Imate podršku jednog Bika i Jarca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas