Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 1. АВГУСТ: Девице обратите пажњу на здравље, Ваге очекује ново познанство

Шта су нам припремиле звезде за први дан августа?

1690873231_shutterstock_1775554046.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са пуним Месецом у знаку Водолије, у који "пада" астролошка кућа друштвеног живота, стичете нове пријатеље и успостављате нове пословне везе. Аспект Јупитера са вашим владаоцем Марсом, планетом еротике и страсти, пружа вам емоционалну сигурност.

Бик

Пун Месец у астролошком пољу каријере и друштвеног угледа, под упливом Јупитера из вашег знака, чини вас енергичним када се ради о исплативом послу или улагању у приватни бизнис. Позиција Марса и Сатурна доноси успех спортистима и уметницима.

Близанци

У време пуног Месеца у Водолији, очекујете вести о новцу који вам стиже из иностранства. Позиција вашег владаоца Меркура и Сатурна, чини вас скептичним када је реч о новом пословном ангажману. Нећете погрешити ако се ослоните на своју интуицију.

Рак

Са пуним Месецом у осмој астролошкој кући, може вам се учинити да ваша одлука у вези са неким послом нема логично објашњење. Међутим, убрзо ће се испоставити да нисте погрешили. Тригон између Марса и Јупитера доноси вам подршку сарадника.

Лав

У време пуног Месеца у пољу партнерских односа, којим управљају Уран и Сатурн из астролошких поља финансија и друштвене репутације, будите спремни на компромисе, како са колегама, тако и са пословним или емотивним партнером.

Девица

Фаза пуног Месеца у Водолији и позиције вашег владаоца Меркура и ретроградног Сатурна чине вас нестрпљивим, нервозним, склоним хроничним здравственим тегобама. Тригон између Марса у вашем знаку и Јупитера, доноси вам зараду преко иностранства.

Вага

Пун Месец који управља вашом каријером, пуни пето астролошко поље љубављу и надахнућем, чинећи вас спремним за договоре о важним питањима са емотивним партнером. Младе жене могу упознати старијег мушкарца, који је доста посвећен послу.

Шкорпија

Са пуним Месецом у Водолији, којим управљају Уран из седме и Сатурн из пете астролошке куће, спремни сте да прихватите савет емотивног или пословног партнера, као и особа које имају више животног искуства или праксе у послу којим се бавите.

Стрелац

У време пуног Месеца у астролошком пољу менталног стања и бизниса, нестрпљиви сте јер очекујете вести о важном пословном аранжману. Позиције ретроградног Сатурна и Меркура, наглашавају вашу потребу за балансом између породице и каријере.

Јарац

Са пуним Месецом, који управља вашим партнерским односима, настојите да испуните своја и очекивања емотивног или пословног партнера. Опозиција између вашег владаоца Сатурна и Меркура, чини вас напетим, али вам аспекти Јупитера доносе инспирацију.

Водолија

Једном годишње, пун Месец у вашем знаку којим управљају Уран и Сатурн из поља породице и новца, подстиче вас да другачије распоредите пословне обавезе. Опозиција са Меркуром може вам донети стресну ситуацију на финансијском плану.

Рибе

У време пуног Месеца у Водолији, којом влада и ретроградни Сатурн из вашег знака, настојите да другачије организујете породични и пословни живот. Опозиције са Меркуром чини вас уздржани у комуникацији, али имате подршку једног Бика.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas